Actualitat Medicorasse

Troba els articles més interesants i les darreres notícies del món assegurador.

La importància de revisar les Assegurances - Medicorasse

La importància de revisar les assegurances

18 març 2021

Al llarg de les nostres vides, les circumstàncies canvien: els hàbits diaris, les prioritats, la família o la residència. És per això que si el nostre context canvia, és important que les nostres assegurances s’adaptin a aquestes noves necessitats per mantenir la nostra protecció.

Continuar llegint...
Per què cal contractar una assegurança d'accidents?

Per què cal contractar una assegurança d'accidents?

25 febr. 2021

Un accident no és previsible i tots el podem tenir en qualsevol moment. A part dels danys físics que pot causar un accident també pot tenir conseqüències que afectin la nostra feina, la nostra economia i la família. Per això és recomanable una assegurança d'accidents personals. T'expliquem què cobreix i com.

Continuar llegint...
Què cal tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança de la llar.

Què cal tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança de la llar

22 febr. 2021

Contractar una assegurança de llar és una decisió d'importància que ha de tenir com a prioritat la protecció i cobertura que pot oferir-nos a nosaltres i als altres. Et donem uns consells per a contractar una assegurança de llar i gaudir de la tranquil·litat d’estar protegit.

Continuar llegint...
assegurança de vida

Contractar una assegurança de vida. Quan i per què

20 gen. 2021

La contractació d’una assegurança de vida ens aporta seguretat i tranquil·litat tant a nosaltres com als nostres familiars. A continuació t’expliquem quan i per què és un bon moment per contractar-la.

Continuar llegint...
Filomena

En cas d’haver sofert algun dany pel temporal Filomena, contacta’ns

11 gen. 2021

Des de Medicoarasse hem posat en marxa un pla d'acció especial per a assegurar l'atenció ràpida i eficaç dels nostres clients afectats pel temporal de neu i gel Filomena.

Continuar llegint...
Revisió assegurances

Increment del tipus de gravamen de l’impost sobre les primes d’assegurança

29 des. 2020

Des de Medicorasse Corredoria d'Assegurances, us traslladem la decisió de Govern d’incrementar, de l'actual 6 % a un 8 %, el tipus de gravamen de l'impost sobre primes d'assegurança, després de l’aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2021.

Continuar llegint...