Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies del món assegurador.

Què és l

Assegurança de responsabilitat civil per a administradors i directius

14 nov. 2019

Un directiu o administrador està exposat a reclamacions per part de tercers: accionistes, empleats, creditors, clients, etc. per actes incorrectes en l’exercici de les seves funcions. Davant aquesta situació sorgeix la necessitat de protegir-se subscrivint una assegurança de responsabilitat civil per a administradors i directius (coneguda com a pòlissa “ RC D&O”).

Continuar llegint...
Medicorasse i Livetopic s

Medicorasse i Livetopic s'alien per a integrar els canals offline i online en el sector assegurador

7 nov. 2019

L'acord forma part del pla estratègic d'expansió de Medicorasse en el mercat digital i permet als usuaris de Livetopic rebre un servei global.

Continuar llegint...
7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb Medicorasse

7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb Medicorasse

15 oct. 2019

Amb l'àmplia gamma de productes asseguradors sanitaris del mercat, és fàcil tenir dubtes a l'hora de triar quin s'adapta millor a les teves necessitats. Des de Medicorasse et presentem les raons que ens fan líders del mercat en el sector sanitari. Descobreix-ho

Continuar llegint...
blocs de fusta

Sóc autònom, quines assegurances necessito?

10 oct. 2019

Les assegurances proporcionen tranquil·litat i estabilitat econòmica si s'ha d'interrompre temporalment l'activitat laboral o professional a causa d'una malaltia o accident esdevingut durant el desenvolupament de la professió o en la vida privada.

Continuar llegint...
Copagament d

Què és el copagament d'una assegurança mèdica

3 oct. 2019

Hi ha la possibilitat que els clients d'assegurances mèdiques decideixin contractar una pòlissa amb copagament. Aquest fet pot arribar a suposar un important estalvi en la factura final dels serveis sanitaris que necessitem al llarg de l'any. Però, en què consisteix?

Continuar llegint...
El contracte d’assegurança

El contracte d’assegurança

15 set. 2019

Una assegurança és un contracte pel qual l’assegurador s’obliga, mitjançant el cobrament d’una prima i per al cas que es produeixi el risc del qual és objecte de cobertura, a indemnitzar, dins dels límits pactats, el dany produït a l’assegurat o a satisfer un capital, una renda o altres prestacions convingudes.

Continuar llegint...