Actualitat Medicorasse

Troba els articles més interesants i les darreres notícies del món assegurador.

Actuacions Medicorasse davant el Coronavirus

Actuacions de Medicorasse davant el Coronavirus

23 des. 2021

En moments de dificultat i incertesa com aquests, el més important és la seguretat i el benestar dels nostres clients. Per aquest motiu, a Medicorasse disposem d’un pla de manteniment del servei per actuar amb efectivitat i agilitat segons les necessitats del moment.

Continuar llegint...
Per què revisar (gratuïtament) les teves assegurances hauria d’estar a la teva llista de propòsits pel 2022 - Medicorasse

Per què revisar les teves assegurances hauria d’estar a la teva llista de propòsits pel 2022

14 des. 2021

En aquestes dates és habitual plantejar-se nous propòsits de cara al nou any, però més enllà d'anar al gimnàs o aprendre un idioma, et proposem una cosa diferent i igualment important: revisar les teves assegurances per tal que cobreixin tots els teus riscos.

Continuar llegint...
Com planificar la jubilació

Com planificar la jubilació

29 nov. 2021

Quina pensió em quedarà de jubilació? Quan haig d’estalviar cada any per poder mantenir el meu nivell de vida? Quan haig de començar a estalviar? A continuació t’expliquem com des de Medicorasse t’ajudem a fer una planificació financera perquè puguis afrontar la jubilació amb seguretat.

Continuar llegint...
5 raons per contractar una assegurança de salut - Medicorasse

5 raons per contractar una assegurança de salut

27 oct. 2021

Cada vegada són més les persones que decideixen contractar una assegurança de salut com a complement de la sanitat pública. T’expliquem els avantatges que aporta i per què hauries de contractar-ne una.

Continuar llegint...
Guia per contractar una assegurança de salut

Consells per contractar una assegurança de salut

27 oct. 2021

Existeixen moltes tipologies d’assegurances de salut i a l’hora de contractar-ne una, és important saber quins són els aspectes claus per triar la que s’adapta a les teves necessitats.

Continuar llegint...
Quins factors influeixen en el preu de les assegurances de salut?

Quins factors influeixen en el preu de les assegurances de salut?

27 set. 2021

A l'hora de contractar una assegurança de salut descobriràs gran diversitat de primes que poden generar dubtes sobre la qualitat de l’assegurança. Aquesta variació ve marcada per una sèrie de factors i no tots ells estan relacionats amb el grau de cobertures que ofereix.

Continuar llegint...