Actualitat Medicorasse

Per què contractar una assegurança de viatges

L’assegurança de viatges és un servei útil per a tot tipus de viatgers i per a totes les destinacions. T’expliquem en què consisteix

L’assegurança de viatges és un servei útil per a tot tipus de viatgers i per a totes les destinacions. Mai sabem què pot ocórrer una vegada que arribem al nostre lloc de vacances. Les situacions inesperades poden passar en qualsevol lloc. El cost econòmic d'una lesió a l'estranger pot ser molt elevat i és possible que no es pugui afrontar fàcilment al moment.

 

Cobertures

Existeixen diferents tipus de cobertures en una assegurança d’assistència en viatge i depenent de les nostres necessitats haurem de contractar unes o unes altres. Les més comunes són les que fan referència a l'assistència sanitària i les relatives a la cancel·lació encara que el ventall és molt més ampli.

 

Assistència sanitària a l’estranger

En cas d'emmalaltir o tenir un accident, l'assegurat tindrà coberta l'assistència mèdica en contractar aquesta pòlissa. A més de garantir les despeses mèdiques, quirúrgiques i d'hospitalització, l'assistència sanitària inclou altres cobertures més desconegudes:

  • Repatriació o Trasllat tant de l'assegurat com de l'acompanyant.
  • Desplaçament i allotjament d'un acompanyant en cas que l'assegurat sigui hospitalitzat.
  • Despeses de prolongament d’estada en hotel per convalescència.
  • Enviament urgent de medicaments.
  • Tornada anticipada per hospitalització o defunció d’un familiar de determinat grau.
  • Gestió i coordinació de serveis assistencials.

 

Despeses de cancel·lació

Aquesta assegurança pot cobrir les despeses de cancel·lació que puguin generar-se des que contractes el viatge fins l’inici del mateix per una causa sobrevinguda i per determinats motius. Algunes de les cobertures que ofereixen les asseguradores són:

  • Cancel·lació del viatge per problemes de salut (p.e. defunció o hospitalització per accident o malaltia greus d’un familiar de determinat grau), laborals com a acomiadament no disciplinari, incorporació a un nou lloc de treball i fins i tot cancel·lació per temes burocràtics com un divorci o cridada a una taula electoral.
  • Allotjament. Quan es produeixi una cancel·lació a l'hotel, hostal o apartament on hàgim reservat.
  • Despeses per la cancel·lació del viatge per l’organitzador.

 

Altres cobertures que pot incloure

  • Indemnització en cas de demora o retard en el vol.
  • Localització i enviament dels equipatges i efectes personals fins al lloc del viatge o el domicili on resideixi l'assegurat.
  • Responsabilitat Civil Privada i Defensa Jurídica fora d'Espanya. D'aquesta forma, l'assegurat tindrà coberts les despeses de defensa judicial així com la bestreta de la fiança judicial o l'assessorament telefònic.
  • Equipatges: Indemnització en cas de robatori o danys materials que puguin sofrir en el transport.
  • Accidents: indemnització en cas de mort o invalidesa permanent.

 

Com et podem ajudar a Medicorasse

 

A Medicorasse tenim més de 25 anys d’experiència en assessorament en matèria asseguradora. En cas que estigueu interessats en rebre més informació de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

Tanmateix, Medicorasse pertany, com l’agència de viatges MEDIVIATGES, al mateix Grup d’empreses del Col·legi de Metges de Barcelona. En cas que estigueu planificant un viatge, podeu consultar el web de Mediviatges aquí, on trobareu ofertes ben diverses i interessants, i podreu demanar assessorament sense compromís.

MEDICORASE, Correduría de Seguros del C.M.B, SAU. NIF A-59498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

Comparteix-ho: