Per què contractar una assegurança de salut

Medicorasse

19 oct. 2020

En un context com l'actual, la salut pren una rellevància cabdal en el nostre dia a dia i la seguretat i la tranquil·litat es fan indispensables. És per això que parlem de la importància de contractar una assegurança de salut.

A continuació t’expliquem els avantatges de contractar una assegurança de salut

Flexibilitat d'horaris. L'assegurança de salut privada permet optar a una amplitud d'horaris, fet que permet adaptar les teves visites mèdiques als teus compromisos personals o professionals.

Immediatesa i agilitat. Amb una assegurança de salut privada les gestions es poden agilitzar. És possible concertar una visita amb un especialista amb més facilitat, obtenir proves diagnòstiques amb brevetat i agilitza la realització de tràmits com autoritzacions o sol·licitud de cites.

Tranquil·litat. Una assegurança de salut cobreix, depenent de la modalitat de producte contractat, l'atenció mèdica i les proves diagnòstiques, i també pot cobrir possibles hospitalitzacions i cirurgies.

Quadre mèdic a la carta. Pots escollir el professional que vulguis dins de l'ampli ventall que ofereixen les assegurances - sempre que estigui inclòs dintre del quadre mèdic -, i això permet visitar-se amb els especialistes amb els quals ens sentim més còmodes.

Pòlisses personalitzades. Una assegurança de salut permet escollir la modalitat que millor s'adapta a les nostres necessitats, des d'assegurances amb cobertures bàsiques, amb copagaments o sense, de cobertures de serveis complets, de quadre mèdic concertat o amb possibilitat de reembossament en el cas que el facultatiu o centre mèdic no estigui en el quadre mèdic

La prevenció, una raó per a contractar una assegurança de salut. A més dels motius anteriors, és evident que una assegurança de salut no sols serveix per a tractar malalties sinó també per prevenir-les: podràs fer-te revisions mèdiques periòdiques per a vigilar el teu estat de salut en general – dins dels programes i serveis de prevenció contemplats en l'assegurança.

Abans de contractar una assegurança de salut és important que valoris les teves necessitats. A Medicorasse tenim més de 25 anys d'experiència i comptem amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança que s'adapti més bé a les teves necessitats. En cas que estiguis interessat a rebre més informació, de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d'assegurances privades.