Actualitat Medicorasse

5 raons per contractar una assegurança de salut

Medicorasse

Una assegurança de salut és un contracte signat amb una companyia asseguradora  mitjançant el qual aquesta es compromet a proporcionar una sèrie de cobertures sanitàries a l’assegurat a canvi d'una prima. Són compatibles amb la sanitat pública, i permeten, en cas que es desitgi o sigui necessari, combinar els serveis.

5 raons per contractar una assegurança de salut: 

1. Llibertat d'elecció de professional o centre

Dins d’una guia mèdica àmplia o de forma total   via reemborsament de despeses - amb els límits establerts en la pòlissa–si s’ha optat per aquesta modalitat.

2. Possibilitat d'adaptar l'assegurança a les necessitats i el pressupost de cada cas

A través de les diferents modalitats que el mercat assegurador ofereix  (amb copagament o sense; o  segons el nivell de cobertura, de serveis més complet o només cobertura extrahospitalària, etc.).

3. Flexibilitat 

Adaptació a la disponibilitat de cada cas particular i les seves obligacions professionals i personals, per l’amplitud d’horaris i la possibilitat de tria del centre o professional segons les preferències de cadascú.

4. Altres cobertures

Les assegurances de salut, poden oferir cobertura dental, programes específics de prevenció o serveis de benestar personal, com psicologia, logopèdia, fisioteràpia i altres serveis  com:

  • Cobertures d’assistència en viatge.
  • Accés a centres d'urgències.
  • Segona opinió mèdica.
  • Servei d’atenció 24 h. 
5. Reducció del temps d’espera: 

Permeten accedir a proves diagnòstiques i els seus resultats de forma més àgil; en  cas d’urgències, el temps d’espera també és amb caràcter general inferior; existeix la  possibilitat d’accedir directament a un especialista sense haver de ser derivat per un metge de capçalera. 

 

Ja t'hem donat els motius per a contractar una assegurança de salut, si desitges fer-ho a Medicorasse trobem la millor assegurança per a tu. Segons les teves necessitats busquem i comparem entre totes les opcions fins a trobar l'assegurança perfecta per a tu, amb les millor asseguradores.

I si ja tens una assegurança de salut i desitges canviar-la t’ajudem a trobar la que més et convingui.

A Medicorasse, treballem amb les companyies líders i comptem amb un equip que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança de salut que s'adapti a les teves necessitats entre tota l’oferta del mercat. Sol·licita més informació omplint el següent formulari i et contactarem.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB S.A.U. NIF A-59498220. Domicili social: Pg Bonanova 47, 08017 Barcelona. Clau de la DGSFP J0928. Pòlissa de Responsabilitat Civil i capacitat financera d'acord amb l’art. 157 del RDL 3/2020, de 4 de febrer, de transposició de la Directiva (UE) 2016/97, sobre la distribució d’assegurances.

 

Comparteix-ho: