Assegurances particulars

Assistència en viatge

Pròxima destinació: la teva tranquil·litat.

Per què és necessària aquesta assegurança?

Per poder viatjar amb la màxima tranquil·litat a l’estranger.
No importa la destinació que triïs o el tipus de viatge que realitzis. Les àmplies cobertures et protegiran durant l'estada.

Què t'oferim?

Després de l'anàlisi objectiu realitzat per Medicorasse, en relació a les diverses assegurances d'assistència en viatge oferides pel mercat assegurador, ens complau presentar-te l'assegurança d’ARAG que compta amb més de 40 cobertures* com:

  • Assistència mèdica fins a 250.000 €.
  • Despeses de gestió per pèrdua o robatori de documentació.
  • Despeses d’anul·lació de viatge.
  • Accidents personals: invalidesa permanent o defunció.
  • Repatriació o transport sanitari de ferits o malalts.
  • Demora en la sortida del mitjà de transports o en l’entrega de l’equipatge facturat.
  • Responsabilitat civil privada.


I moltes cobertures més.

 

*Segons condicions i limitacions establertes en les condicions generals de l’assegurança.

L'enllaç "cotitzar" et dirigeix a la web d'Arag, on trobaràs tota la informació precontractual corresponent perquè puguis iniciar, si vols, el procés de cotització i contractació on line, sota el control operatiu i tècnic exclusiu d'Arag, essent Medicorasse el corredor de la pòlissa.

En cas que desitgis comptar amb informació sobre altres assegurances d'assistència en viatge (altres companyies o modalitats) no dubtis a contactar amb nosaltres.

Pots consultar el full d'informació previ a la contractació aquí. En cas de contractació a distància d'una pòlissa d'assegurança d'assistència en viatge de durada igual o superior a un mes el client pot exercir el dret de desistiment dins dels 14 dies naturals a comptar des del dia que rebi la pòlissa. Aquest dret es pot exercir sense justificació ni cap causa, i no està sotmès a cap penalització (excepte si s'ha produït un sinistre). El dret de desistiment no s'aplicarà quan existeixi una obligació legal de disposar d'una assegurança. Per a exercitar aquest dret s'haurà de comunicar per escrit dirigint un email a medicorasse. La cobertura quedarà sense efecte des de la data en que la entitat asseguradora tingui coneixement de la comunicació, i el client tindrà dret a la devolució de la prima no consumida, que li serà reintegrada per part de la Companyia d’assegurances en un termini màxim de 30 dies des de la recepció de la comunicació per part de la mateixa. En el supòsit de no exercir el dret de desistiment en el termini indicat, el contracte serà vàlid amb caràcter general.

Cotitza i contracta ara la teva assegurança d’assistència en viatge