Assegurances professionals i empreses

Danys materials

Clínica o consultori

Sabem que el teu negoci és una part molt important de la teva vida que et comporta molt d’esforç. Per això, t'aconsellem assegurar-lo contractant les garanties que necessitis.

Per què és necessària aquesta assegurança?

Com a professional, requereixes la màxima seguretat i tranquil·litat per desenvolupar la teva feina de la manera més idònia possible i sense que aquesta es pugui veure interrompuda per fets imprevistos. El més mínim problema – danys per aigua, danys elèctrics, robatori – pot influir negativament en els teus ingressos.

Què t'oferim?

  • Primes molt competitives.
  • Auditoria asseguradora gratuïta de la teva clínica o consultori realitzada per especialistes.
  • Apart de les cobertures bàsiques (danys per aigua, incendi, robatori, actes vandàlics, danys per fenòmens atmosfèrics, etc.) inclou nombroses cobertures addicionals.
  • També inclou cobertures úniques especialment dissenyades per al sector sanitari.
Pimes, comerços i oficines

Quan tens un negoci propi, en què has dipositat un treball i esforç diari, cal protegir-lo de possibles eventualitats. Una fuita d'aigua, un robatori o un incendi no poden ser un impediment per continuar amb la teva activitat

Per què és necessària aquesta assegurança?

Et proporcionem la millor protecció perquè el rendiment del teu negoci no es vegi afectat. Adaptem les cobertures a les característiques de la teva activitat perquè cap imprevist t'agafi per sorpresa.

Què t'oferim?

  • Primes molt competitives.
  • Auditoria asseguradora gratuïta del teu negoci realitzada per especialistes.
  • A part de les cobertures bàsiques (danys per aigua, incendi, robatori, actes vandàlics, danys per fenòmens atmosfèrics) inclou nombroses cobertures addicionals i la possibilitat de contractar cobertures opcionals.
Treballadors: avantatges socials

Una millora en el benestar dels nostres empleats provocarà un efecte motivador que repercutirà en els beneficis de l'empresa.

Per què és necessària aquesta assegurança?

Una de les preocupacions, tant per part d’una empresa com per part dels seus treballadors, és incrementar el benestar de les persones que formen part d’aquesta i enfortir el concepte de benefici social, així com la fidelització i motivació dels treballadors.

Què t'oferim?

Pòlisses col·lectives de vida, accidents, salut i pensions que ofereixen avantatges fiscals tant per l’empresa com per als seus treballadors.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís