Responsabilitat civil

Responsabilitat civil professional

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança de Responsabilitat Civil Professional ofereix protecció a professionals d'activitats com la sanitat, arquitectura, enginyeria, entre altres, enfront de reclamacions per errors i omissions que hagin comès en l’exercici de la seva professió.

Què t'oferim a Medicorasse?

Una bona assegurança de responsabilitat civil ha d'estar completament personalitzada segons la professió de l'assegurat, ja que cada professió comporta els seus riscos i els seus problemes.

Segons la teva activitat professional, t'oferim diferents modalitats amb cobertures a mida: sanitat, veterinària, ensenyament, enginyeria, etc.

Quin tipus d'assegurances hi ha?

activitat per compte pròpia

Assegurances per a societats i per a Professionals que realitzin la seva activitat per compte pròpia o de tercers.

Col·lectius

Pòlisses individuals i/o col·lectives per a Col·legis, associacions o col·lectius de professionals.

Informa-te'n ara gratuïtament

i sense cap compromís

Beneficis de tenir aquesta assegurança

Tenir una bona cobertura sobre la responsabilitat civil de la nostra professió pot proporcionar tranquil·litat i seguretat per a nosaltres i les nostres famílies, davant els possibles problemes que pugui desencadenar la realització de la nostra activitat laboral.

A qui va dirigida aquesta assegurança?

L’assegurança de responsabilitat civil professional està especialment pensada per professionals que desenvolupin la seva labor en alguna d'aquestes activitats:

  • Sanitat: facultatius amb titulació superior, especialitats mixtes i amb o sense intervenció quirúrgica, no facultatius amb titulació mitjana, personal no titulat, centres sanitaris i altres activitats relacionades amb la sanitat.
  • Veterinària: professionals amb titulació i centres veterinaris.
  • Ensenyament: docents i centres d'ensenyament.
  • Assessorament legal, financer o laboral, mediació o representació: professionals del dret i altres disciplines.
  • Enginyeries d’arquitectura, tecnologia o informàtica: exercici lliure de la professió dependent de l'empresa privada, pública o de l'Administració i oficines tècniques.
  • Així com un ampli ventall de professions: Màrketing, traducció, ...

Cobertures

La principal cobertura és la de fer front a la indemnització necessària per a la reparació de qualsevol perjudici causat en l'exercici professional. No obstant això, les pòlisses solen incloure altres cobertures addicionals com ara:

Compensació per les despeses legals (advocats, procuradors, peritatges, informes, etc.).

Prestació de les possibles fiances imposades a l'assegurat per a fer front a les indemnitzacions sol·licitades pels possibles perjudicats per errors, omissions o negligències en l'acompliment professional de l'assegurat.

Una prestació que s'abonarà a l'assegurat quan se li pugui haver imposat a aquest una inhabilitació professional que li impedeixi exercir la feina.
Faqs

Preguntes més freqüents

És obligatori tenir una assegurança de RCP?

Altres assegurances

Responsabiltitat Civil de Directius D&O

Responsabiltitat Civil de Directius D&O

Més informació

Ciberriscos

Ciberriscos

Més informació

Assistència jurídica

Assistència jurídica

Més informació