Les nostres corredories d’assegurances

Les nostres corredories d’assegurances

El creixement és una altra de les nostres principals línies de desenvolupament. Medicorasse ha engegat nous projectes que donen suport als clients en els diferents àmbits, el personal i el professional.

Arabrok

Arabrok, corredoria formada per Mendivil Asociados i Medicorasse, ofereix un servei i assessorament integral i personalitzat als col·legiats del COMZ (Colegio Oficial de Médicos de Zaragoza). Té com a missió gestionar la cobertura asseguradora dels col·legiats i les persones referenciades pels mateixos davant qualsevol circumstància en l'àmbit personal, familiar, professional i empresarial.

Accedeix al web

Mutualmed

MutualMed és la corredoria digital que Mutual Mèdica i Medicorasse han creat en aliança per a satisfer les necessitats del col·lectiu mèdic durant tot el seu cicle de vida. Ofereix un model diferencial d'assessorament i contractació d'assegurances a través d'una plataforma 100% digital i brinda solucions asseguradores i de prevenció, tant en l'àmbit personal com en el professional.

Accedeix al web

Medlive

Medlive, corredoria digital formada per Livetopic i Medicorasse per donar servei assegurador a través d’una plataforma online a tot el territori nacional, dirigida al públic general i enfocada a oferir productes de vida de forma personalitzada.

Accedeix al web

ANG

Corredoria d’assegurances propietat de Medicorasse que dona servei als clients de la Comunitat de Madrid. ANG segueix la missió i els valors de Medicorasse i ofereix solucions asseguradores a mida, i productes exclusius i innovadors per oferir la millor cobertura adaptant-se sempre a les necessitats específiques de cada client.

Accedeix al web

ABR

Corredoria especialitzada en assegurances de protecció personal i patrimonial per a professionals i empreses de les Illes Balears. ABR forma part del conjunt de corredories de Medicorasse i ofereix productes exclusius i innovadors amb les millors cobertures adaptant-se als riscos i necessitats del moment, en els àmbits professional, personal i familiar.

Accedeix al web

Santasusana

Fundada l’any 1926, Grup SantaSusana Corredors d’Assegurances és la corredoria especialitzada en l’àmbit professional de la petita, mitjana i gran empresa, i amb solucions asseguradores per a particulars.

Accedeix al web