Responsabilitat civil de directius (D&O)

En què consisteix aquesta assegurança?

L’assegurança de responsabilitat civil de directius (RC D&O) protegeix el patrimoni personal dels administradors, consellers, directius i alts càrrecs d'una societat per possibles perjudicis ocasionats a tercers en el transcurs de la seva activitat empresarial.

Quins beneficis aporta l’assegurança de RC D&O?

Tenir una indemnització garantida en cas de danys a tercers podrà protegir-te davant reclamacions d'accionistes, empleats, creditors i proveïdors, clients, competidors i organismes públics, entre d’altres.

Què t'oferim a Medicorasse?

tracte directe i personal

T'oferim un tracte directe i personal, i ens adaptem a les necessitats canviants dels nostres clients, implementant les mesures necessàries per a oferir un servei de qualitat en tots els casos.

Prevenció

Com a experts en prevenció t'oferim diferents opcions i t'ajudem a confeccionar una solució integral a la teva mesura en matèria asseguradora.

Informa-te'n ara gratuïtament

i sense cap compromís

Quin tipus d'assegurances hi ha?

De forma habitual, les societats contracten aquestes assegurances per donar cobertura a l'activitat dels seus administradors i alts càrrecs.

Existeix la possibilitat també que una persona a títol personal pugui contractar aquesta pòlissa per donar cobertura a la seva  activitat com a membre del consell d'administració de diferents societats.

A qui va dirigida aquesta assegurança?

Dirigida a tota classe d'empreses (des de pimes fins a grans corporacions) i de la seva activitat que volen protegir el seu patrimoni enfront de reclamacions i demandes de tercers en el desenvolupament del seu càrrec.

Cobertures

Les cobertures de l’assegurança de responsabilitat civil de directius (D&O) s'adapten a les necessitats actuals dels directius i gerents d'entitats.
Cobreix costos, honoraris legals i despeses necessàries perquè el directiu o gerent pugui establir la seva defensa en cas de reclamació.
S'abonarà qualsevol pèrdua que derivi d'una reclamació, actuacions incorrectes en matèria d'ocupació i contractació o reclamacions per incompliment en matèria de protecció de dades.
Es constituiran les fiances que puguin ser interposades per la responsabilitat civil dels actes del directiu o gerent de l'entitat.
Els administradors quedaran coberts en cas de ser sancionats administrativament o multats per les autoritats públiques.
Faqs

Preguntes més freqüents

Per què haig de contractar aquesta assegurança?
Cal identificar a les persones assegurades?
Té un nombre limitat d'assegurats?

Altres assegurances

Responsabilitat Civil

Responsabilitat Civil

Més informació