Treballa a Medicorasse

Perquè unir-te a Medicorasse?

Diversitat i igualtat

Promovem una cultura igualitària en oportunitats, que és diversa, inclusiva i que escolta totes les idees.

Entorn innovador

Impulsem l'esperit innovador que ens caracteritza. Promovem que les persones participin en la identificació de necessitats i oportunitats i contribueixin al desenvolupament d'idees que es transformin en solucions pràctiques.

Formació i desenvolupament

Promovem la realització d'accions formatives que faciliten el desenvolupament d'habilitats i competències dels treballadors.

Conciliació i flexibilitat

Estem compromesos amb fomentar la conciliació de la vida laboral i familiar dels empleats amb mesures que fan compatible l'experiència de la maternitat i paternitat amb una carrera professional d'èxit.

Beneficis i compensació flexible

Reconeixem el compromís dels nostres empleats en un marc de compensació i beneficis flexibles, amb serveis i programes de foment a la salut i el benestar.

Talent

Oficines Medicorasse

El talent és la capacitat d'una persona per a desenvolupar una activitat amb habilitat. A Medicorasse comptem amb talent divers i compromès, i l'impulsem diàriament amb l'objectiu de contribuir a la creació de valor per a tots els nostres grups d’interès.

Oportunitats

A Medicorasse creiem amb el talent i l’experiència, tenim un compromís amb els nostres empleats i ens preocupem pel seu benestar i desenvolupament perquè puguin oferir el millor de si mateixos. Si desitges formar part del nostre equip i creus que el teu perfil professional pot encaixar a Medicorasse, presenta la teva candidatura.

Envia’ns el teu CV

La teva candidatura es mantindrà activa durant el temini d’un any, i transcorregut aquest temps, hauràs de complimentar de nou el formulari per continuar formant part de la nostra base de dades.
La nostra política de reclutament i selecció respecta la diversitat, la igualtat d'oportunitats i la no discriminació per raons de gènere, edat o qualsevol altra circumstància, i manté el compromís amb la transparència i l'objectivitat dels processos de reclutament i selecció.