Danys materials

En què consisteix aquesta assegurança?

L’assegurança de danys materials cobreix la destrucció, deterioració o pèrdua dels béns assegurats o els seus accessoris a causa de l'acció d'un factor extern. Aquests danys poden efectuar-los:

  • Fenòmens naturals com a pluja, vent, calamarsa, etc.
  • El mateix amo del bé.
  • Una tercera persona (sigui per acció directa o a través d'un objecte).

En el cas de danys provocats per terceres persones o per l'amo del bé assegurat poden diferenciar-se diferents formes en què s'ocasionen els danys materials:

  • Forma accidental: no hi ha realment un culpable, les circumstàncies eren imprevisibles i no es podia fer res per a evitar-ho.
  • Forma dolosa o intencional: el mal s'ha produït a mala fe amb la idea de causar la deterioració o la pèrdua del bé.
  • Forma negligent: els danys es produeixen per falta de manteniment o per falta de cura en l'ús del bé.

Beneficis de tenir aquesta assegurança

L'avantatge principal de comptar amb una assegurança per a danys materials és la tranquil·litat i la recuperació de la pèrdua econòmica. No obstant això, aquests dos no són els únics, a continuació t'enumerem algunes més:

tracte directe i personal

Ofereix una cobertura a mida dels teus objectes de valor.

Avaluació

Avaluació precisa i correcta dels danys.

Solucions ràpides i eficients

Ofereix solucions ràpides i eficients.

seguretat financera

Brinda seguretat financera enfront d'un sinistre.

Informa-te'n ara gratuïtament

i sense cap compromís

Què t'oferim a Medicorasse?

Parlem i desenvolupem junts la teva solució d'assegurança per a danys materials. El nostre equip d’assessors de risc treballa amb els nostres clients per a avaluar i prevenir riscos, així com per a oferir assessorament proactiu en qualsevol tema, des d’avaries de maquinària, fins a desastres naturals.

Fem una anàlisi gratuïta dels riscos de la teva clínica o consultori realitzada amb l'objectiu de proporcionar les cobertures i definir els límits que millor s'adaptin a les teves necessitats.

Disposem d’un servei de sinistres excel·lent: si alguna cosa sortís malament, els nostres professionals de sinistres de danys materials t'ajudaran a recuperar-te al més aviat possible, a fi de limitar l'impacte financer i d'ajudar-te a conservar les valuoses relacions amb els teus clients.

A qui va dirigida aquesta assegurança?

L’assegurança de danys materials està dirigida a aquelles empreses que vulguin cobrir les pèrdues materials directes que puguin sofrir els béns assegurats, per qualsevol causa accidental que no estigui exclosa expressament.

Cobertures

L’assegurança de danys materials assegura tant el continent com el contingut. El continent s'entén com a edificis, construccions, instal·lacions fixes i obres de reforma. El contingut s'entén com a mobles, maquinària, instal·lacions no fixes, utillatges, eines de treball, existències i equips electrònics.

Garanties bàsiques: Incendi, llamp i explosió
Robatori i espoliació
Danys per aigua
Trencament de llunes i cristalls
Danys elèctrics
Avaria d’aparatologia.

A part de les cobertures bàsiques (danys per aigua, incendi, robatori, actes vandàlics, danys per fenòmens atmosfèrics, etc.) inclou nombroses cobertures addicionals i d’altres especialment dissenyades per al sector sanitari.

Altres assegurances

Responsabilitat Civil

Responsabilitat Civil

Més informació

Responsabiltitat Civil de Directius D&O

Responsabiltitat Civil de Directius D&O

Més informació

Ciberriscos

Ciberriscos

Més informació