En què consisteix aquesta assegurança?

L’assegurança de crèdit protegeix les empreses i els professionals enfront de riscos d’insolvència i situacions d’impagament imprevistes dels seus clients pel que fa a les vendes a crèdit d’una empresa.   

L’objectiu de l’assegurança de crèdit és protegir les operacions financeres amb els clients i proporcionar estabilitat econòmica a les empreses.

Què t'oferim a Medicorasse?

Realitzem un estudi gratuït i sense compromís de la teva situació financera per poder oferir-te les millors condicions del mercat. 

Cobertures

L’assegurança de crèdit ofereix cobertures en funció del volum de facturació  i de les necessitats particulars de cada empresa.

Quin tipus d'assegurances hi ha?

L'avantatge principal de comptar amb una assegurança per a danys materials és la tranquil·litat i la recuperació de la pèrdua econòmica. No obstant això, aquests dos no són els únics, a continuació t'enumerem algunes més:

assegurança de  crèdit

Les necessitats de cobertures de cada empresa són diferents i per això oferim diferents tipus d’assegurança de crèdit en funció del volum de facturació de l’empresa, de la classificació dels teus clients i del risc atribuïble a cadascun d’ells.

Pime

Si ets una PIME, t’oferim una assegurança de crèdit amb cobertures concretes i adaptades a tu.

Gran empresa

Si ets una empresa de gran tamany, a Medicorasse tenim solucions més desenvolupades de gestió de recuperació del deute segons el volum de la cartera de clients.

Informa-te'n ara gratuïtament

i sense cap compromís
Faqs

Preguntes més freqüents

Quin tipus de transaccions es poden cobrir a través d'una assegurança de crèdit?
Quina és la vigència de l'assegurança?
Com es defineix el valor de la prima?
Quin és el valor assegurat?

Altres assegurances

Responsabilitat Civil

Responsabilitat Civil

Més informació

Responsabiltitat Civil de Directius D&O

Responsabiltitat Civil de Directius D&O

Més informació

Assistència jurídica

Assistència jurídica

Més informació