Actualitat Medicorasse

Troba els articles més interesants i les darreres notícies del món assegurador.

Filomena

En cas d’haver sofert algun dany pel temporal Filomena, contacta’ns

11 gen. 2021

Des de Medicoarasse hem posat en marxa un pla d'acció especial per a assegurar l'atenció ràpida i eficaç dels nostres clients afectats pel temporal de neu i gel Filomena.

Continuar llegint...
Revisió assegurances

Increment del tipus de gravamen de l’impost sobre les primes d’assegurança

29 des. 2020

Des de Medicorasse Corredoria d'Assegurances, us traslladem la decisió de Govern d’incrementar, de l'actual 6 % a un 8 %, el tipus de gravamen de l'impost sobre primes d'assegurança, després de l’aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2021.

Continuar llegint...
assegurança covid

Les assegurances de salut et cobreixen davant la COVID-19?

4 des. 2020

Com estan actuant les companyies asseguradores amb les assegurances de salut davant la COVID-19? Des de Medicorasse t’expliquem les mesures que estan prenent.

Continuar llegint...
Baixa laboral

Assegurança de baixa laboral. Què cal saber?

19 oct. 2020

Sabem que una baixa laboral pot fer que els teus ingressos no arribin per a cobrir les teves despeses fixes i necessitats bàsiques. Les assegurances de baixa laboral et permeten mantenir els teus ingressos en cas d’incapacitat temporal total.

Continuar llegint...
Salut

Per què contractar una assegurança de salut

19 oct. 2020

En un context com l'actual, la salut pren una rellevància cabdal en el nostre dia a dia i la seguretat i la tranquil·litat es fan indispensables. És per això que parlem de la importància de contractar una assegurança de salut.

Continuar llegint...
assegurança de vida

Contractar una assegurança de vida. Quan i per què

21 set. 2020

La contractació d’una assegurança de vida ens aporta seguretat i tranquil·litat tant a nosaltres com als nostres familiars. A continuació t’expliquem quan i per què és un bon moment per contractar-la.

Continuar llegint...