Troba els articles més interessants i les darreres notícies de l’àmbit assegurador.

Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Contractar una assegurança de salut per complementar els serveis de la sanitat pública és una tasca que pot portar associada la gestió afegida de comparar les tarifes i cobertures que ofereixen les diverses companyies per trobar la que s’adapta a les teves necessitats. Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse i estalviaràs temps i gestions.

Llegir més
Raons per contractar una assegurança de salut

Raons per contractar una assegurança de salut

La salut té una rellevància cabdal en el nostre dia a dia, i la seguretat i la tranquil·litat es fan indispensables. T’expliquem els avantatges que aporta i per què hauries de contractar-ne una.

Llegir més
Factors a tenir en compte a l’hora triar l’assegur

Factors a tenir en compte a l’hora triar l’assegurança de salut que necessites

Les assegurances de salut s’han convertit en una de les mesures de protecció i seguretat que més persones trien i que complementen l’oferta pública. Però quan es contracta per primera vegada una assegurança de salut privada és important prendre's el temps necessari per tenir molt clar què es pagarà i els serveis que et poden oferir.

Llegir més
Assegurances de salut per a empreses i treballadors - Medicorasse

Assegurança de salut col·lectiva: avantatges per a l’empresa i l’empleat

Que les empreses ofereixin als seus treballadors una assegurança de salut col·lectiva és el servei més ben valorat per part dels empleats i aporta un gran nombre d’avantatges tant per a l’empresa com per a l’empleat. Coneix-les.

Llegir més
L’assegurança de salut com a eina de prevenció

L’assegurança de salut com a eina de prevenció

Quan es contracta una assegurança de salut es fa pensant a utilitzar-la quan es necessiti atenció mèdica. No obstant això, encara que sovint es desconeix , les cobertures d'una assegurança de salut també poden ajudar-te abans que la malaltia aparegui. La prevenció és una de les millors armes d'una assegurança de salut.

Llegir més