Troba els articles més interessants i les darreres notícies de l’àmbit assegurador.

Assegurances d’incapacitat temporal laboral: què són i qui pot contractar-les

Assegurances d’incapacitat temporal laboral: què són i qui pot contractar-les

Quan es treballa per compte propi, una baixa laboral suposa una disminució d’ingressos importants, i en conseqüència, pot comportar un desequilibri econòmic. Una solució per completar els ingressos són les cobertures asseguradores addicionals.

Llegir més
Per què revisar (gratuïtament) les teves assegurances hauria d’estar a la teva llista de propòsits pel 2022 - Medicorasse

Per què revisar les teves assegurances hauria d’estar a la teva llista de propòsits pel 2023

En aquestes dates és habitual plantejar-se nous propòsits de cara al nou any, però més enllà d'anar al gimnàs o aprendre un idioma, et proposem una cosa diferent i igualment important: revisar les teves assegurances per tal que cobreixin tots els teus riscos.

Llegir més
Com planificar la jubilació

Com planificar la jubilació

Quina pensió em quedarà de jubilació? Quan haig d’estalviar cada any per poder mantenir el meu nivell de vida? Quan haig de començar a estalviar? A continuació t’expliquem com des de Medicorasse t’ajudem a fer una planificació financera perquè puguis afrontar la jubilació amb seguretat.

Llegir més
5 raons per contractar una assegurança de salut - Medicorasse

5 raons per contractar una assegurança de salut

Cada vegada són més les persones que decideixen contractar una assegurança de salut com a complement de la sanitat pública. T’expliquem els avantatges que aporta i per què hauries de contractar-ne una.

Llegir més
Quines classes d'Assegurances de Salut existeixen?

Quines classes d'assegurances de salut existeixen?

Si bé tots els ciutadans tenen accés al Sistema Nacional de Salut (SNS), aquest model sanitari pot veure's complementat per les assegurances de salut. Si estàs pensant a contractar-ne una, a continuació t’expliquem quines modalitats hi ha.

Llegir més