En què consisteix aquesta assegurança?

Comptar amb la millor assegurança de la llar et proporcionarà tota la tranquil·litat que cerques per a casa teva i per a la teva família ja siguis propietari o llogater.

Beneficis de tenir aquesta assegurança

L’assegurança de la llar et garanteix la millor protecció davant els imprevistos que puguin causar danys al teu habitatge.

Què t'oferim a Medicorasse?

Una àmplia gamma de cobertures i serveis exclusius  que cobreixen les teves necessitats en el cas de: incendi, explosió, fenòmens atmosfèrics, robatori, espoliacions i actes vandàlics, trencament de vidres i instal·lacions sanitàries, danys estètics, furt, desperfectes per robatori, danys per aigua i danys elèctrics, entre d’altres. Podràs gaudir també de:

24 hores del dia

Servei d'assistència les 24 hores del dia.

Servei de manetes a casa

Servei de manetes a casa: per penjar un prestatge, col·locar una cortina, instal·lar un llum, etc.

Informàtica

Servei d'assistència informàtica.

Claus

Reposició de claus i serralleria urgent.

Reallotjament

Reallotjament en cas d’inhabilitació.

Informa-te'n ara gratuïtament

i sense cap compromís

Cobertures d’una assegurança de la llar

L'assegurança de llar sol incloure una àmplia gamma de cobertures, tant per a cobrir els danys accidentals produïts en el continent (allò que forma part de l'estructura de l'habitatge) com en el seu contingut (aquells béns que estan dins de l'habitatge assegurat). També existeixen garanties addicionals, que completen aquesta assegurança.

La cobertura d'incendi és la garantia multirisc de l'habitatge. En aquest cas, quedaran coberts, sigui per incendi, explosió o caiguda d'un llamp, els béns assegurats.

En aquesta garantia, l'assegurador cobreix els danys elèctrics en instal·lacions i aparells electrònics de l'habitatge de l'assegurat, sempre que es produeixin per corrents anormals o curtcircuits.

Aquells danys materials realitzats intencionalment per tercers sobre els béns assegurats.

Mitjançant aquesta garantia, la companyia asseguradora indemnitzarà, els danys als béns assegurats, per fuites accidentals d'aigua, trencament de canonades. No cobrirà els danys produïts per la falta de manteniment, defectes de construcció, etc.

Es cobriran només trencaments accidentals dels objectes. No es cobriran ni esgarrapades ni raspadures ni altres defectes de la superfície, que no constitueixin fragmentació i, en general, qualsevol defecte estètic.

Serà la companyia d'assegurances la que indemnitzarà a l'assegurat, pels danys o pèrdues, que es produeixin, per un robatori, atracament, espoliació o furt a l'interior de l'habitatge, segons la pòlissa. A més, l'assegurança de Llar conté uns límits d'indemnització quan es tracti d'un atracament o espoliació fora de l'habitatge: diners, xecs, ús fraudulent de targetes de crèdit, etc.

La companyia asseguradora, amb un límit, cobreix les despeses necessàries per a restablir la unitat estètica existent abans del sinistre, la causa del qual no es trobi exclosa en la pòlissa.

Gràcies a aquesta cobertura, la companyia es farà responsable del pagament de les indemnitzacions i cobrirà a l'assegurat i a la seva família dels possibles danys, tant materials com els personals, que puguin ocasionar involuntàriament a terceres persones. A més, aquesta cobertura pot arribar a cobrir les despeses judicials i fiances.

Els danys causats per pluja, vent, neu, inundació o pedra. Aquests danys poden manifestar-se en forma de goteres, filtracions, humitats o oxidacions, produïdes de manera gradual.

En cas de sinistre, l'assegurador posarà a disposició l'enviament d'empreses qualificades en un termini de 24 h.
Faqs

Preguntes més freqüents

Estan inclosos els desperfectes causats per fenòmens meteorològics?
És obligatori contractar una assegurança de llar?

Altres assegurances

Accidents

Accidents

Més informació

Protecció jurídica

Protecció jurídica

Més informació