Qui som

Qui som

Medicorasse és la corredoria d'assegurances del Grup Med que ofereix una àmplia gamma de solucions asseguradores i de prevenció de les millors companyies capdavanteres del sector per cobrir les necessitats dels clients en qualsevol etapa de la vida.

Especialitzada en el sector de la salut, Medicorasse acumula trenta anys d'experiència en la mediació d'assegurances privades amb una especial expertesa en assegurar el risc més important del metge en el seu exercici professional: la responsabilitat civil professional sanitària, peça clau per a l'estructuració i estabilitat d'aquest sector a Catalunya en sintonia amb el Grup Med i el Col·legi de Metges de Barcelona.

Des de la seva creació, la corredoria ha experimentat un creixement constant, gràcies a la capacitat d'adaptació als canvis i romandre fidel a la seva essència genuïnament asseguradora. Una llarga trajectòria professional en l'àmbit de la intermediació asseguradora que ha consolidat la presència de Medicorasse en el mercat assegurador creant una àmplia xarxa d'assessors i oficines que atenen més de 70.000 assegurats, amb una oferta de solucions asseguradores en tots els rams.

Com treballem

Com treballem

Planifiquem els escenaris per a predir les possibles amenaces presents i futures, identificant les causes. Proporcionem les millors solucions del mercat per a la transferència de riscos al sector assegurador, amb un enfocament integral i especialitzat en la gestió del risc.

Oferim un servei proper al client prioritzant el tracte personalitzat a través d'un assessor personal que coneix i defensa els seus interessos. L'assessor pot visitar al client on i quan vulgui, per estudiar conjuntament els seus riscos asseguradors i proposar-li les millors solucions a les necessitats detectades.

Gerència de riscos i revisió d’assegurances

Gerència de riscos i revisió d’assegurances

La gerència de riscos és una bona solució per a conèixer quins són els riscos als quals ens enfrontem, per a així avaluar-los i decidir com disminuir-los. Gràcies a una anàlisi detallada i integral de les cobertures asseguradores podem optimitzar el pressupost anual dedicat a les assegurances i establir un pla de protecció integral en funció de les necessitats de cada client.

T’ajudem a identificar i quantificar els teus riscos fent una revisió d’assegurances que et permetrà saber:

1. Si el teu programa d'assegurances és l'adequat a les teves necessitats.
2. Si les primes que pagues es corresponen o no amb l'actual situació del mercat assegurador.
3. Si les teves pòlisses responen de manera eficaç davant sinistres greus, si tenen limitacions que puguin perjudicar en cas de sinistre o si de manera involuntària s'assumeix algun risc per infravaloració, desconeixement o imprevisió.
4. Si hi ha duplicitats i deficiències detectades al pla de seguretat global.

L'Equip

La corredoria del Grup Med compta amb un equip jove i dinàmic, eficient i altament format i qualificat, de més de 100 professionals de primer nivell que aporten valor afegit als clients i que treballa diàriament per millorar els productes i serveis que s'ofereixen a tots els qui els han atorgat la seva confiança. Aquesta feina es materialitza realitzant una cerca contínua de les millors solucions asseguradores ofertes per les companyies més prestigioses del mercat.

L'experiència acumulada unida als coneixements del nostre equip humà ens permeten aportar als nostres clients solucions asseguradores de primera línia. La nostra accessibilitat ens capacita per a oferir un servei més pròxim i personalitzat, intercanviant informació amb el client de manera clara i transparent, acostant les solucions allà on es generen les necessitats.

Posem a la teva disposició una estructura professional adaptada a les actuals exigències legislatives del sector assegurador, distribuïda per departaments, sota una direcció tècnica i una direcció comercial i general.
Un equip de professionals avalats per la seva experiència en els diferents marcs del negoci, formen el nostre comitè de productes, el qual té com a objectiu l'elaboració i el disseny dels programes específics per a cada tipologia de client.

Albert Cairó Viñas

Albert Cairó

Director General
Salomé Fondevila López

Salomé Fondevila

Directora Tècnica Formació i Compliment normatiu assegurador
Carles Jimenez Ouro

Carles Jiménez

Direcció General Comercial

Vols aprofundir en el nostre organigrama?

Àrea Comercial

Departament Comercial

A Medicorasse oferim un assessorament integral al col·lectiu mèdic en tot allò relatiu a l'àmbit assegurador. Busquem l'opció asseguradora que més s'adeqüi a les vostres necessitats, seguint el nostre lema: “Professionals al servei de professionals”. El nostre objectiu principal és treballar cada dia cap a una unitat altament qualificada que ofereixi un servei d'excel·lència i proper al client. Prioritzem el tracte personal a través d'un assessor personal per a tot allò que necessitin, via visita presencial o vídeo-visita.

 • Seguim diferents línies d'actuació que engloben la prevenció de riscos, l'assessorament continu, la cerca i el disseny d'assegurances a mida i l'atenció personalitzada davant de qualsevol consulta.
 • Els nostres clients disposen d'un pla de protecció integral digital que avalua els riscos personals, professionals i empresarials i detalla les nostres recomanacions per minimitzar-los i adaptar-ne les cobertures. A més, ens comprometem a tornar a revisar la situació asseguradora en un termini màxim d'un any i mig, o abans si el client ens ho sol·licita.

Departament de Health & Benefits

El Departament de Health & Benefits està especialitzat a assessorar les empreses en la implantació, disseny i gestió dels programes de Retribució Flexible, Previsió Social i Serveis relacionat amb la Salut.

 • Oferim les solucions més adequades per als interessos de les empreses i dels seus empleats, amb una visió 360° i de manera digital: Assegurances de Salut, Vida, Accidents, Estalvi, Plans de Previsió Empresarial i Plans de Retribució Flexible.
 • Assessorem de manera especialitzada i propera als Departaments de Recursos Humans en l'elecció dels productes i companyies que millor s'adapten a les seves necessitats.

Departament de Venda Directa

Al Departament de Venda Directa de Medicorasse som experts en l'atenció telefònica personalitzada i de qualitat als nostres clients.

 • El nostre principal objectiu és analitzar les necessitats de cada client per poder oferir el producte que millor s'adapti al seu perfil.
 • Els clients ens valoren per la rapidesa, agilitat i professionalitat en l'atenció.

Àrea d'anàlisi i gestió

Departament de Producció Personal

Al Departament de Producció Personal de Medicorasse busquem solucions asseguradores adaptades a les necessitats del professional –principalment mèdic– i cotitzem solucions a mida per a col·lectius d'empresa, col·legis professionals, associacions, etc. Fem anàlisis tècniques dels productes que oferim per garantir un servei professional i contribuir en la consecució dels objectius de l'empresa.

 • Els clients ens valoren pel nostre coneixement del mercat assegurador i la capacitat de negociació amb les companyies.
 • El nostre principal objectiu és poder oferir als nostres clients productes diferenciadors en condicions competitives, mantenint-los en tot moment actualitzats.

Departament de Producció Patrimonial

Al Departament de Producció Patrimonial de Medicorasse busquem solucions asseguradores per a professionals i empreses. El nostre principal objectiu és posar a la disposició dels clients de Medicorasse la més àmplia gamma de productes per donar cobertura als principals riscos asseguradors de tota mena d'activitats professionals.

 • Tenim la responsabilitat de gestionar pòlisses col·lectives de Col·legis Professionals, així com de petites i mitjanes empreses, autònoms i grans corporacions.

Departament de Sinistres

Al Departament de Sinistres de Medicorasse estem al costat dels assegurats per ajudar-los en la resolució de qualsevol problema que puguin tenir en el seu dia a dia. Som els responsables que les persones se sentin protegides i ajudades i que els tràmits siguin àgils i eficients.

 • El nostre objectiu com a equip és que la resolució dels sinistres sigui fàcil i ràpida.
 • Ens impliquem davant els seus sinistres de principi a fi, i donem un tracte pròxim, directe i personalitzat.

Departament d'Administració i Serveis Generals

 • Al Departament d'Administració de Medicorasse gestionem els rebuts emesos de les assegurances. Tenim la responsabilitat d'informar de l'evolució dels rebuts perquè tant els clients com el personal de la corredoria siguin coneixedors del seu estat i siguin avisats de les incidències que puguin sorgir.
  Els clients ens valoren per la informació àgil de qualsevol incidència, l'acompanyament en les seves accions i la solució immediata i clara.

 • Com a Serveis Generals, som els responsables de la bona canalització de les consultes telefòniques i presencials dels clients per derivar-les als departaments corresponents. Centralitzem i distribuïm el correu de la corredoria, tant en les entrades com en les sortides.
  Afavorim el confort de les diferents àrees en encarregar-nos del manteniment general i suport en àrees d'atenció i administratives bàsiques.

Departament de Sistemes d'Informació

En el Departament de Sistemes d'Informació de Medicorasse som especialistes en la càrrega, l'anàlisi i l'explotació de les dades del sistema. El nostre principal objectiu és que els diferents departaments tinguin informes amb els indicadors necessaris perquè puguin prendre les decisions més encertades.

 • Tenim la responsabilitat de revisar, analitzar i mantenir el registre de les dades que actualitzen tots els departaments perquè puguin desenvolupar les seves tasques de manera àgil i optimitzada.

Medicorasse en xifres

131.196

Assegurats
l'any 2023

210.630

Pòlisses
al llarg del 2023

158

Professionals
al teu servei

21.751

Clients
atesos l’any 2023

9,5

Els nostres clients ens valoren
amb una nota de 9,5

19.851

Sinistres gestionats
l’any 2023

79

Companyies
amb qui treballem

Grup Med

El Grup Med és el grup d'empreses propietat del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) l'objectiu del qual és oferir una àmplia gamma de serveis als col·legiats, als seus familiars i a persones vinculades, en els àmbits personal, familiar i professional. Amb aquesta mateixa finalitat manté acords amb altres col·lectius i corporacions professionals de similar posicionament en tot el territori nacional.

La corporació va néixer com a resposta a les necessitats economicofinanceres del metge i ha anat creixent en serveis i especialitats alhora que el col·lectiu ha desenvolupat noves necessitats. Per això, avui dia, compta amb diferents àmbits d'activitat:

Serveis asseguradors i de prevenció

Més informació

Serveis financers i bancaris

Més informació

Serveis de consultoria i assessorament fiscal, societari,
laboral i legal

Més informació

Altres serveis

Més informació

Serveis de tecnologia i innovació

Més informació