Qui som

Qui som

Medicorasse és la corredoria d'assegurances del Grup Med que ofereix una àmplia gamma de solucions asseguradores i de prevenció de les millors companyies capdavanteres del sector per cobrir les necessitats dels clients en qualsevol etapa de la vida.

Especialitzada en el sector de la salut, Medicorasse acumula trenta anys d'experiència en la mediació d'assegurances privades amb una especial expertesa en assegurar el risc més important del metge en el seu exercici professional: la responsabilitat civil professional sanitària, peça clau per a l'estructuració i estabilitat d'aquest sector a Catalunya en sintonia amb el Grup Med i el Col·legi de Metges de Barcelona.

Des de la seva creació, la corredoria ha experimentat un creixement constant, gràcies a la capacitat d'adaptació als canvis i romandre fidel a la seva essència genuïnament asseguradora. Una llarga trajectòria professional en l'àmbit de la intermediació asseguradora que ha consolidat la presència de Medicorasse en el mercat assegurador creant una àmplia xarxa d'assessors i oficines que atenen més de 70.000 assegurats, amb una oferta de solucions asseguradores en tots els rams.

Com treballem

Com treballem

Planifiquem els escenaris per a predir les possibles amenaces presents i futures, identificant les causes. Proporcionem les millors solucions del mercat per a la transferència de riscos al sector assegurador, amb un enfocament integral i especialitzat en la gestió del risc.

Oferim un servei proper al client prioritzant el tracte personalitzat a través d'un assessor personal que coneix i defensa els seus interessos. L'assessor pot visitar al client on i quan vulgui, per estudiar conjuntament els seus riscos asseguradors i proposar-li les millors solucions a les necessitats detectades.

Gerència de riscos i revisió d’assegurances

Gerència de riscos i revisió d’assegurances

La gerència de riscos és una bona solució per a conèixer quins són els riscos als quals ens enfrontem, per a així avaluar-los i decidir com disminuir-los. Gràcies a una anàlisi detallada i integral de les cobertures asseguradores podem optimitzar el pressupost anual dedicat a les assegurances i establir un pla de protecció integral en funció de les necessitats de cada client.

T’ajudem a identificar i quantificar els teus riscos fent una revisió d’assegurances que et permetrà saber:

1. Si el teu programa d'assegurances és l'adequat a les teves necessitats.
2. Si les primes que pagues es corresponen o no amb l'actual situació del mercat assegurador.
3. Si les teves pòlisses responen de manera eficaç davant sinistres greus, si tenen limitacions que puguin perjudicar en cas de sinistre o si de manera involuntària s'assumeix algun risc per infravaloració, desconeixement o imprevisió.
4. Si hi ha duplicitats i deficiències detectades al pla de seguretat global.

L'Equip

La corredoria del Grup Med compta amb un equip jove i dinàmic, eficient i altament format i qualificat, de més de 100 professionals de primer nivell que aporten valor afegit als clients i que treballa diàriament per millorar els productes i serveis que s'ofereixen a tots els qui els han atorgat la seva confiança. Aquesta feina es materialitza realitzant una cerca contínua de les millors solucions asseguradores ofertes per les companyies més prestigioses del mercat.

L'experiència acumulada unida als coneixements del nostre equip humà ens permeten aportar als nostres clients solucions asseguradores de primera línia. La nostra accessibilitat ens capacita per a oferir un servei més pròxim i personalitzat, intercanviant informació amb el client de manera clara i transparent, acostant les solucions allà on es generen les necessitats.

Posem a la teva disposició una estructura professional adaptada a les actuals exigències legislatives del sector assegurador, distribuïda per departaments, sota una direcció tècnica i una direcció comercial i general.
Un equip de professionals avalats per la seva experiència en els diferents marcs del negoci, formen el nostre comitè de productes, el qual té com a objectiu l'elaboració i el disseny dels programes específics per a cada tipologia de client.

Albert Cairó Viñas

Albert Cairó

Director General
Salomé Fondevila López

Salomé Fondevila

Directora Tècnica Formació i Compliment normatiu assegurador
Carles Jimenez Ouro

Carles Jiménez

Direcció General Comercial

Medicorasse en xifres

70.000

Més de 70.000 assegurats
ens avalen

159.000

Pòlisses intermediades

100

Més de 100 professionals
al teu servei

27.500

Més de 27.500 clients
atesos l’any 2021

9,3

Els nostres clients ens valoren
amb una nota de 9,3

12.600

Sinistres gestionats
l’any 2021

66

Treballem amb 66 companyies

Grup Med

El Grup Med és el grup d'empreses propietat del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) l'objectiu del qual és oferir una àmplia gamma de serveis als col·legiats, als seus familiars i a persones vinculades, en els àmbits personal, familiar i professional. Amb aquesta mateixa finalitat manté acords amb altres col·lectius i corporacions professionals de similar posicionament en tot el territori nacional.

La corporació va néixer com a resposta a les necessitats economicofinanceres del metge i ha anat creixent en serveis i especialitats alhora que el col·lectiu ha desenvolupat noves necessitats. Per això, avui dia, compta amb diferents àmbits d'activitat:

Serveis asseguradors i de prevenció

Més informació

Serveis financers i bancaris

Més informació

Serveis de consultoria i assessorament fiscal, societari,
laboral i legal

Més informació

Altres serveis

Més informació

Serveis de tecnologia i innovació

Més informació