Complicacions mèdiques

En què consisteix aquesta assegurança?

L’assegurança de complicacions mèdiques està destinada a metges cirurgians que operin als seus pacients de manera privada, abonant directament el servei a la clínica i els honoraris al metge.

Garanteix, a la persona que se sotmet a una intervenció quirúrgica i fins a una suma assegurada, el reembossament de les despeses – professionals i hospitalàries – que es puguin ocasionar per una eventual complicació quirúrgica o necessària reintervenció.

Beneficis de tenir aquesta assegurança

L'assegurança de complicacions mèdiques, evita el desemborsament econòmic que com a metge responsable pots haver de fer front davant complicacions en les teves intervencions quirúrgiques. Cobreix el reembossament de les  despeses hospitalàries – fins a la suma màxima assegurada -  per una complicació immediata  a la intervenció o per una possible reintervenció en els 365 dies següents a la primera intervenció.

Tranquil·litat i confiança
Control de costos
Segell de qualitat
Orientació al client
Garantia de servei

Garantia d'atenció immediata o de re-intervenció
Tranquil·litat en un procés desconegut

Quin tipus d'assegurances hi ha?

És una assegurança dissenyada per a cobrir el reembossament de les despeses hospitalàries per una eventual  complicació  quirúrgica i/o reintervenció:

 

Complicacions immediates

Complicacions immediates: dona solució a les complicacions derivades de la primera intervenció, dins dels 30 dies següents a la intervenció i fins al màxim de la suma assegurada. La cobertura inclou, sempre que es contracti la corresponent garantia,  les despeses hospitalàries, les professionals  i les d'UCI (estada en Unitat de Vigilància intensiva).

 

Reintervenció

Reintervenció postquirúrgica fins 365 dies des de la primera intervenció: la cobertura inclou, sempre que es contracti la garantia, les despeses hospitalàries, les despeses professionals i les despeses d'UCI.

Informa-te'n ara gratuïtament

i sense cap compromís

Cobertures

Permet contractar un mòdul de complicacions immediates 30 dies i/o el de reintervenció en els 365 dies posteriors a la intervenció inicial. I dins de cada mòdul, pot cobrir despeses hospitalàries originades per una complicació immediata o  reintervenció, els honoraris i despeses dels professionals sanitaris derivats d’una  reintervenció (no del propi cirurgià), així com despeses d'ingrés en UCI.

A qui va dirigida aquesta assegurança?

A metges cirurgians que realitzen una activitat sanitària privada en centres sanitaris privats.

Faqs

Preguntes més freqüents

En quins casos una pòlissa de complicacions mèdiques no és suficient?
La reintervenció, pot realitzar-la un altre facultatiu o en un altre centre mèdic?
Queden coberts els honoraris del metge que realitza la intervenció?
Si tinc una pòlissa de RCP (Responsabilitat Civil), em cobreix en aquests casos?

Altres assegurances

Assegurança d’aparatologia mèdica

Assegurança d’aparatologia mèdica

Més informació

Assegurança de guàrdies mèdiques

Assegurança de guàrdies mèdiques

Més informació