Assegurances professionals i empreses

Assegurances professionals i empreses

Oferim tot tipus de cobertures asseguradores competitives i de qualitat per protegir tots aquells riscos amb què ens podem trobar subjectes exercint la nostra activitat laboral.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

Actuacions Medicorasse davant el Coronavirus

Actuacions de Medicorasse davant el Coronavirus

23 des. 2021

En moments de dificultat i incertesa com aquests, el més important és la seguretat i el benestar dels nostres clients. Per aquest motiu, a Medicorasse disposem d’un pla de manteniment del servei per actuar amb efectivitat i agilitat segons les necessitats del moment.

Continuar llegint...
Previsions econòmiques

Previsions econòmiques i dels mercats financers per al 2022

Medpatrimonia- 22 des. 2021

Amb l’arribada de la recta final de l'any, la gran incògnita és com evolucionarà l’economia i respondran els mercats financers. Des de Medpatrimonia presentem la visió corporativa d’Andbank Espanya per al 2022.

Continuar llegint...
Inspeccions de Treball

Inspeccions de Treball : els falsos autònoms en el sector sanitari

Mediconsulting- 22 des. 2021

L'augment en les actuacions de la Inspecció de Treball i Seguretat Social sobre el sector sanitari té el seu epicentre en la detecció de “falsos autònoms”, que presten els seus serveis d'una forma dependent i sense estructura pròpia, i requereix la regularització en les cotitzacions dels últims 4 anys, amb els seus corresponents recàrrecs, multes i sancions.

Continuar llegint...