Actualitat Medicorasse

Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Medicorasse

Les assegurances de salut que complementen els serveis de la sanitat pública són un producte amb una demanda creixent. Contractar-ne una és una tasca que molt sovint porta associada la gestió afegida d’haver de comparar les tarifes i cobertures que ofereixen les diverses companyies per trobar la pòlissa que més o millor s’adapta a les teves necessitats. 

Descobreix el comparador online d’assegurances de salut de Medicorasse i estalviaràs temps i gestions. T’expliquem els cinc principal avantatges que t’aporta fer servir aquest comparador.  

 

1. Troba l’assegurança que s’adapta a tu

Hi ha multitud de pòlisses de salut, gairebé tantes com companyies que les ofereixen, i cadascuna té associades unes cobertures i, per tant, unes tarifes determinades. Habitualment, se’n distingeixen tres tipus:  

  • De quadre mèdic: ofereixen una cobertura assistencial dins d’un quadre mèdic i uns centres concertats per la companyia.  
  • De reemborsament de despeses: pots triar lliurement el metge i centre mèdic on visitar-te i fer el corresponent pagament que, posteriorment, la companyia t’abonarà totalment o parcialment en funció de les cobertures contractades. 
  • De visites i proves mèdiques: és una modalitat en la que s’inclouen les visites mèdiques i les proves diagnòstiques, però no inclou les hospitalitzacions ni intervencions. 

Amb el comparador d’assegurances de Medicorasse, podràs tenir aquestes diferències en compte i, d’aquesta manera, escollir la que s’adapti a tu i les teves necessitats. 

 

2. Només tres passos

L’aposta de Medicorasse per la digitalització i l’ús de les noves tecnologies en el teu favor dona com a resultat un comparador d’assegurances de salut que funciona en només tres senzills passos: 

 

3. Contractació directa 

Un dels principals avantatges del comparador online d’assegurances de salut de Medicorasse és la possibilitat de calcular, comparar i, finalment, contractar directament el producte assegurador a la teva mida d’entre les diferents opcions que t’ofereix un cop hagis introduït les teves dades. Sense més passos afegits. 

 

4. Facilitat i rapidesa 

El funcionament senzill i automatitzat del comparador d’assegurances de salut de Medicorasse facilita una cerca que, feta individualment, seria molt més pesada. En aquest sentit, la rapidesa i l’agilitat en el procés resulten imbatibles i t’ajuden a estalviar temps i gestions. 

 

5. Assistència d’un assessor 

Si a l’hora de fer servir el comparador online d’assegurances de salut de Medicorasse et sorgeix algun dubte o qüestió, tindràs sempre a la teva disposició un assessor amb el qual podràs contactar i que t’orientarà i ajudarà en tot allò que necessitis per trobar una solució personalitzada i a la teva mida.

 

A Medicorasse, comptem amb un equip que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança de salut que s'adapti a les teves necessitats. Accedeix al nostre comparador online, amb el qual podràs calcular, comparar i contractar l’assegurança de salut que s’adapta a tu. Si ho prefereixes, pots sol·licitar més informació omplint el següent formulari i contactarem amb tu.  

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la distribució d'assegurances.

Comparteix-ho: