Troba els articles més interessants i les darreres notícies de l’àmbit assegurador.

assegurances per gaudir de les vacances

5 Assegurances per gaudir de les vacances amb la tranquil·litat d’estar protegit

L'estiu, les vacances, els viatges i els desplaçaments d'oci canvien les rutines quotidianes, però tot i que els riscos són els mateixos que la resta de l'any, se n’han d’afegir d’altres ja que les nostres aventures estivals poden fer esdevenir nous imprevistos i contratemps dels que hem d’estar protegits.

Llegir més
Avantatges de contractar la teva assegurança d'automòbil amb Medicorasse

Avantatges de contractar la teva assegurança d'automòbil amb Medicorasse

Tot vehicle en circulació ha d'estar assegurat per llei amb unes cobertures mínimes. No obstant això, en el mercat existeixen diferents modalitats d'assegurança. Per aquest motiu, abans de contractar una assegurança de cotxe, és recomanable assessorar-nos i comparar bé les opcions.

Llegir més
Gaudeix de les vacances amb la tranquil·litat d'estar protegit

Gaudeix de les vacances amb la tranquil·litat d'estar protegit

Arriba l’estiu i, per a molts, és el moment de gaudir de les vacances. Alhora, també és un període en el que canvien alguns hàbits –desplaçaments, residència, activitats– i, per tant, t’exposes a nous riscos que potser no tens coberts. Abans de marxar de vacances, és recomanable que revisis les següents 5 assegurances.

Llegir més
seguridad coches 2022 – sistemes seguretat cotxes - Medicorasse

Nous sistemes de seguretat que portaran els cotxes a partir del 2022

Tot i que actualment ja hi ha automòbils que en disposen d’algunes d’elles, t’expliquem quines són les noves mesures de seguretat que imposarà Brussel·les a partir de 2022, entre elles el limitador de velocitat, l’alcoholímetre immobilitzador i l’avís d'atenció i somnolència.

Llegir més