Troba els articles més interessants i les darreres notícies de l’àmbit assegurador.

sinistre vacances

Què fer si tens un sinistre durant les vacances?

Arriben les vacances i el moment en què agafem més sovint el cotxe per visitar diferents destinacions i també deixem la casa buida i més exposada del normal a alguns riscos (fuites d'aigua, robatoris, okupacions, etc.). Per això, quan s'acosta el moment de marxar, convé repassar les teves assegurances, posar-les al dia i saber què has de fer en cas de sinistre.

Llegir més
Com t’ajudem en cas d’un sinistre

Com t’ajudem en cas d’un sinistre

Una de les funcions principals d’una corredoria com Medicorasse és la gestió de sinistres. Per poder oferir servei òptim al client i reduir el temps de tramitació i resolució del sinistres, comptem amb un equip propi de professionals al servei del nostres clients. A continuació t’expliquem com t’acompanyem en tot el procés d’un sinistre i el valor afegit de les nostres funcions.

Llegir més
Com es tramita un sinistre

Com es tramita un sinistre

Les assegurances són com uns guardians silenciosos que actuen quan els necessitem i conforme a l'establert en la pòlissa. Aquest moment es diu sinistre i és aquell fet fortuït pel qual estem assegurats en la pòlissa i que, en cas d'ocórrer, activa la protecció de la nostra assegurança, que haurà de restituir total o parcialment el cost que aquest succés hagi pogut tenir per a nosaltres.

Llegir més