Actualitat Medicorasse

Medicorasse i Mutual Mèdica col·laboren per trobar les millors solucions a les necessitats dels metges

Medicorasse

Medicorasse i Mutual Mèdica col·laboren per  trobar les millors solucions a les necessitats dels metges. Per fer front a les necessitats del col·lectiu davant de la pandèmia del COVI19, s’han adoptat les següents mesures:  

 

1- Abonar una prestació econòmica a mutualistes que es trobin en una situació d'especial necessitat per causa de la crisi de la Covid-19. Per sol·licitar l'ajut han de complir amb els següents requisits: 

  • a. Ser mutualista de Mutual Mèdica a 1 de març de 2020.
  • b. Acreditar una reducció dràstica i involuntària dels seus ingressos a conseqüència de la crisi de la Covid-19 que li hagi generat una situació d'especial necessitat.

 

Els mutualistes podran sol·licitar ajuts a partir del dia 6 d'abril. Per conèixer els requisits de la sol·licitud feu clic en aquest enllaç.

 

2- Cobrir les baixes laborals, inclosa la quarantena en les assegurances d'Incapacitat Laboral i de Guàrdies Mèdiques, rebent les mateixes cobertures i prestacions que qualsevol baixa laboral.

 

3- Diferir el pagament dels rebuts als metges que utilitzen Mutual Mèdica com a alternativa al RETA.

 

4- Cobrir de manera gratuïta amb l'assegurança Mutualista Jove a tots els metges joves, menors de 35 anys, que s'han col·legiat per incorporar-se a treballar davant la situació generada per la CoVID-19. A més, per als metges que es van donar d'alta en l'assegurança Mutualista Jove durant l'any 2019 i que els vencia la gratuïtat de l'assegurança abans del mes d'agost, se'ls prorrogarà el període gratuït fins al mes de setembre.

 

5- Eliminar les carències de la nostra assegurança de Guàrdies Mèdiques al Mutualista Jove (per a la resta de contractacions no s'aplicarà carència en el cas de mutualistes que tinguessin subscrita la cobertura a 14 març, primer dia estat d'alarma).

 

Us recordem que hem reforçat els nostres canals digitals i telefònics per a assegurar el servei d'atenció ajudar-vos en tot allò que preciseu donant un servei personalitzat.

 

Comparteix-ho: