Actualitat Medicorasse

COVID-19: Mesures especials adoptades per les companyies asseguradores

Medicorasse

El sector assegurador s’ha organitzat per donar suport als clients que experimenten dificultats a causa de l'expansió del COVID-19 i l’aturada econòmica que està provocant el seu l'impacte. És per això que Medicorasse ha adoptat una sèrie de mesures dins del pla de contingència establert conjuntament amb les companyies asseguradores amb què col·labora.

 

Així doncs, s’han establert diferents iniciatives, com són el fraccionament per a pimes o comerços, la flexibilització i ampliació dels  períodes  de pagaments en rebuts retornats, la diligència en la compensació de sinistres prioritzant el seu pagament, possibilitats de pagar amb la targeta de crèdit,  i noves cobertures i serveis com per exemple l’orientació mèdica, entre d’altres.

 

Davant de les moltes mesures que es prenen i la canviant situació, és aconsellable l’assessorament i la revisió de riscos i de les cobertures contractades.  Ens posem doncs  a la vostra disposició perquè consulteu les vostres condicions i possibles millores a les vostres pòlisses. Us recordem que hem reforçat els nostres canals digitals i telefònics per a assegurar el servei d'atenció i accelerant de manera proactiva un programa d’orientació i comunicació per part dels nostres assessors  per a ajudar-vos en tot allò que preciseu donant un servei personalitzat.

 

Comparteix-ho: