Actualitat Medicorasse

Contractar una assegurança de vida. Quan i per què

Assegurança de Vida

En el darrer article t’explicàvem la importància de comptar amb una assegurança de vida per la seguretat i tranquil·litat que t’aporta. Però, has pensat quin és el moment més adequat per a contractar-la?

Normalment ens decidim en contractar una assegurança de vida en els moments decisius en la nostra vida en els quals adquirim un compromís important (com la compra d'un nou habitatge, l’ampliació de la família o l’inici d’un nou projecte) perquè l’assegurança de vida ens protegeix en cas d’imprevistos.

 

Si estàs plantejant-te contractar una assegurança de vida, a més d'informar-te sobre les principals cobertures i característiques per saber quina assegurança s'adapta millor a les teves necessitats actuals i futures, has de pensar si et trobes en un d'aquests moments clau:

 

Si et compres un habitatge:

Una gran inversió requereix una assegurança que et permeti protegir-la. En contractar la teva hipoteca necessites una assegurança de vida per a cobrir el capital que estigui pendent d'amortitzar davant qualsevol imprevist. Recorda que és important comparar entre l'opció que t'ofereix el banc i els productes de companyies asseguradores, ja que no és obligatori contractar l'assegurança de vida per a hipoteca amb el teu banc. Has d'estudiar les diferents opcions i triar la companyia que millors cobertures i beneficis t'ofereixi.

 

Si augmentes la família o canvia el teu estat familiar:

Les assegurances de vida proporcionen seguretat econòmica a les persones que depenen econòmicament dels nostres ingressos en cas de defunció o invalidesa.

 

Si vols assegurar el futur dels fills o parella:

Els fills sempre ens preocupen i és una de les raons per les quals sol contractar-se una assegurança de vida. La indemnització de l'assegurança després de la defunció del progenitor pot garantir el nivell d’ingressos de la família i cobrir els deutes pendents. També hi ha algunes modalitats que garanteixen la continuïtat dels seus estudis perquè els menors no hagin d'abandonar el centre en el què estan matriculats per no poder fer front als pagaments. 

 

Si vols emprendre el teu propi projecte:

Muntar la teva pròpia empresa no és gens fàcil. Tot i que a partir d'ara seràs el teu propi cap i estaràs al comandament d'aquest projecte que tant havies somiat, l’assegurança de vida esdevé un imprescindible que has de tenir present per a garantir la teva estabilitat i seguretat econòmica.

 

Si has contractat un crèdit:

Ja sigui per un capritx o una necessitat, gaudeix-lo assegurant el teu compromís financer contractant la teva assegurança de vida per a protegir a la teva família enfront d'aquest pagament, assegurant el capital que tu necessitis, sense límits.

 

Per prevenció: 

L’assegurança de vida és una eina de prevenció doncs ofereix la possibilitat de contractar garanties d’invalidesa o incapacitat professional. Aquestes garanties et donen cobertura en cas de deutes i et protegeixen davant de la davallada d’ingressos en cas de no poder exercir la teva activitat.

Com pots comprovar, són múltiples les raons que fan necessària la contractació d’una assegurança de vida: tant si et compres un habitatge, com si emprens un nou projecte, si canvia el teu estat familiar o per la teva prevenció i la seguretat de la teva família.

Abans de contractar una assegurança de vida és important que valoris les teves necessitats i, en cas de ja tenir-ne una, revisar que el capital contractat cobreixi els teus riscos. 

 

Com et podem ajudar a Medicorasse

A Medicorasse tenim més de 25 anys d'experiència i comptem amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança que s'adapti més bé a les teves necessitats. En cas que estiguis interessat en rebre més informació de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

 

Comparteix-ho: