Actualitat Medicorasse

Assegurança de salut col·lectiva: avantatges per a l’empresa i l’empleat

Medicorasse

El benestar i confort dels treballadors és un factor rellevant per a les empreses i organitzacions que, cada vegada més, implementen programes de retribució flexible que incorporen  productes i beneficis socials per als seus treballadors.

Un dels serveis més ben valorats és l’assegurança de salut col·lectiva per als treballadors amb flexibilitat per incorporar el seu nucli familiar. 

La implementació d’aquesta assegurança com a benefici social, a més d’oferir avantatges als propis treballadors i les seves famílies, també proporciona importants avantatges a l’empresa.

Avantatges per a l’empresa de la contractació d’una assegurança de salut col·lectiva:

  • Deducció fiscal de l’impost de societats. L’empresa es pot deduir el cost de l’assegurança col·lectiva com a despesa i, per tant, reduir l’impost de societats.
  • Fidelització dels treballadors/es. Situar els equips com l’actiu principal a l’empresa és garantia d’eficiència i millora de la satisfacció del treballador.
  • Increment de la productivitat. Si els treballadors disposen d’una assegurança de salut privada, tindran llibertat horària per a les visites i, com a conseqüència, això suposarà una reducció de l’absentisme dels equips de treball.
  • Demostra el compromís de l’empresa amb la responsabilitat social a l’organització, on el benestar dels seus treballadors/es és l’objectiu màxim.
  • És una eina de negociació salarial, ja que per a l’empresa és molt més rendible contractar una assegurança de salut que fer una pujada salarial equivalent.
  • Prevenció en àmbits laborals: permet reduir el nombre de baixes futures i millorar la salut dels empleats, el principal actiu de l'empresa.

 

 Avantatges per als treballadors de la contractació d’una assegurança de salut col·lectiva:

  •  Estalvi d’IRPF. Es poden estalviar fins a 500 € anuals en IRPF a canvi de invertir en salut.
  •  Gaudeixen de millors preus en assegurança de salut en tractar-se un tractament col·lectiu i no individual.
  •  Possibilitat d’incloure a la mateixa pòlissa la família de 1r grau.
  •  Facilitat de conciliació de la vida laboral i familiar gràcies a la possibilitat d’escollir hora i dia de consulta.

 

És essencial que els negocis de tots els sectors i dimensions considerin les inquietuds dels seus treballadors i els beneficis socials que els puguin oferir. 

Si estàs interessat a contractar una assegurança de salut per als teus empleats i/o implementar-la a través un pla de retribució flexible*, a Medicorasse comptem amb un equip altament especialitzat que avaluarà les circumstàncies de la teva empresa i t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança de salut que s'adapti a les teves necessitats. 

Sol·licita més informació de forma gratuïta i sense compromís omplint el següent formulari i un assessor et contactarà.

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

*Aquest és un servei de retribució flexible que presta l’empresa OPTIMIZA TU NOMINA, S.L., i que presenta MEDICONSULT COL·LEGIAL, S.L. amb la denominació MEDFLEX.

 

Comparteix-ho: