Actualitat Medicorasse

Regularització de l'activitat privada

Són molts els metges col·legiats que exerceixen la seva professió total o parcialment per compte propi.

Són molts els metges col·legiats que exerceixen la seva professió total o parcialment per compte propi. És per això que els volem recordar que la legislació vigent estableix que qualsevol tipus d'activitat sanitària privada desenvolupada per llicenciats o graduats en medicina comporta l'obligatorietat d'afiliació al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), a no ser que s'hagi optat per contractar el producte MEL (Metges en Exercici Lliure) de Mutual Mèdica. 

És molt important que es compleixi aquesta normativa legal per tal d'evitar sancions des de la Seguretat Social. Des de Medicorasse, la Corredoria d'Assegurances del Col·legi de Metges de Barcelona, volem recordar que si realitza activitat privada ha de comprovar que té coberta la seva activitat a través del RETA o del MEL.

Des de Medicorasse podem lliurar-li la informació que requereixi o respondre-li qualsevol dubte al respecte. No dubti en contactar amb nosaltres a través del telèfon 900 10 11 30 o del correu electrònic a medicorasse.

Comparteix-ho: