Actualitat Medicorasse

Vuit aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar una assegurança de salut

Medicorasse

El mercat assegurador ens ofereix un gran ventall de productes d’assistència sanitària i, a l'hora de decidir-nos per una modalitat o altra, és important conèixer alguns aspectes com:
 
1) Quadre mèdic: comprovar si els nostres metges de confiança formen part del quadre mèdic o amb quines companyies col·laboren. També és important saber aquells metges disponibles a la nostra zona geogràfica.
 
2) Centres hospitalaris: igual que amb els professionals, és important revisar el llistat de centres hospitalaris als quals podem acudir tant per a visites com en cas d'urgència.
 
3) Serveis addicionals inclosos: cal informar-nos sobre altres serveis inclosos dins el preu o accessibles amb avantatges (cobertura dental, cirurgia refractiva, medicina alternativa, tractaments de fertilitat...).
 
4) Terminis de carència: saber el temps mínim que ha de transcórrer des de la data d’efecte per poder tenir accés a determinats serveis que ofereix l'assegurança, especialment en el cas de determinades proves diagnòstiques, tractaments i intervencions.
 
5) Copagaments: hi ha modalitats en les quals l’assegurat ha de pagar una quantia per cada acte mèdic que realitza i altres modalitats en què no. Les primeres acostumen a tenir una prima inferior.
 
6) Tarifa: hi ha opcions que tenen un preu únic per a un ampli tram d'edat i d'altres en les que s'estableixen molts trams d’edat amb diferents preus. En qualsevol cas, generalment a partir dels 60-65 anys el cost de l'assegurança puja bastant.
 
7) Política d'admissió: una vegada ens hem decidit per una companyia, haurem d’esperar que aquesta valori la nostra sol·licitud, que incorpora un qüestionari de salut, per conèixer les condicions d’acceptació.
 
8) Quan contractem l’assegurança: també és important ser conscient que les companyies estableixen una edat màxima per poder contractar l’assegurança i, com més diferim la decisió, menys opcions podem tenir i més alta pot ser la seva prima.

 

A Medicorasse, Corredoria d'Assegurances, disposem d'una àmplia gamma d'assegurances de salut i d'un equip d’assessors especialistes per ajudar-te a triar la que més s'ajusta a les teves necessitats. 

 
Pots demanar més informació sense cap compromís fent clic en aquest enllaç o trucant al telèfon 900 10 11 30.

 

 

Comparteix-ho: