Actualitat Medicorasse

Per què és convenient revisar periòdicament les nostres assegurances?

Les circumstàncies canvien i els riscos també. Per això convé revisar què tenim contractat

S’acosta finals d’any i és fonamental que les assegurances que tenim contractades estiguin completament actualitzades d’acord a les nostres necessitats. Pren nota dels següents consells i aconseguiràs tenir controlades i al dia les teves pòlisses.

 

Planifica 

És la millor forma de tenir el control sobre les teves assegurances. Revisa-les i comprova que el que tens contractat és el que necessites. I, si no és així i decideixes canviar-les, tindràs el temps necessari per complir amb el termini legal i fer les coses bé. Tingues present i anota amb dos mesos d’antelació la data en què s'acaben les teves assegurances. D’aquesta manera tindràs temps de revisar les condicions i, de ser necessari, de poder realitzar la cerca d'altres opcions que s'adaptin millor a les teves necessitats actuals. 
 

Revisa 

Les assegurances no són per a tota la vida. Les circumstàncies personals canvien, els nostres riscos també i, les assegurances, han d'adaptar-se a la nostra nova situació. Cada producte té les seves característiques especials:
  • Llar: has fet obres, has adquirit nou mobiliari o objectes d’especial valor, has instal·lat una alarma, etc.
  • Automòbil: quina antiguitat té el teu vehicle, li deixes per conduir al teu fill que s’acaba de treure el carnet, etc.
  • Vida: s’ha ampliat la teva família amb nous membres, has contractat un nou préstec, etc.
  • Salut: viatges més, vols millorar les teves prestacions sanitàries, etc.

 

Decideix 

Si, finalment, has trobat motius suficients per canviar la teva pòlissa, has de conèixer el procediment a seguir: per anul·lar el teu contracte actual has d'avisar amb 1 mes mínim d'antelació a la teva companyia d'assegurances.  
 
Medicorasse Corredoria d’Assegurances brinda als seus clients actuals i potencials la possibilitat de gaudir gratuïtament del servei de revisió d’assegurances. Una anàlisi detallada i integral de les cobertures asseguradores, amb l’objectiu d’optimitzar el pressupost anual dedicat a les assegurances  i d’establir un pla de protecció integral en funció de les necessitats de cada client. 
 
En cas que estigueu interessats en rebre aquest servei gratuït o per a qualsevol altre aspecte en matèria asseguradora, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà
 
MEDICORASE, Correduría de Seguros del C.M.B, SAU. NIF A-59498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

Comparteix-ho: