Actualitat Medicorasse

Què és una assegurança de cotxe a tot risc

Medicorasse

A l'hora d'assegurar el teu cotxe, disposes de diverses possibilitats. L'elecció sempre és personal, cadascun de nosaltres ha de pensar en el tipus de risc que està disposat a assumir i en el tipus de protecció que vol. Et presentem els tipus d’assegurances a tot risc.

L'assegurança de cotxe a tot risc és l'única modalitat d'assegurances que empara qualsevol mal accidental que sofreixi el teu vehicle, excepte allò que estigui expressament exclòs, fins i tot en el cas que la culpa del succés sigui teva.

Existeixen dos tipus d'assegurança a tot risc:

 

  • Amb Franquícia: tot i que les cobertures són les mateixes, permet abaratir la prima assumint l'Assegurat part del “risc”. Per exemple: suposem que contractes una assegurança a tot risc amb franquícia de 200 € i un dia, aparcant el vehicle, fregues el lateral amb una columna del garatge. El cost de la reparació ascendeix a 1.500 €, per la qual cosa tu pagaràs els primers 200 € i l'assegurança es farà càrrec de la resta. Resumint, sempre que tu siguis el culpable del sinistre o un tercer no identificat, l'assegurança es farà càrrec de la diferència entre el cost de la reparació i la teva franquícia. Si el culpable és un tercer identificat, la seva assegurança es farà càrrec de la reparació o indemnització, sense que tu hagis de pagar l'import de la franquícia. Normalment les companyies asseguradores comptabilitzen una franquícia per cada desperfecte.
  • Sense Franquícia: seguint amb l'exemple anterior, si contractes una assegurança a tot risc sense franquícia, seria l'assegurança qui assumiria íntegrament els 1.500 € de l'arranjament.

 

Aquest tipus d’assegurances de vehicles es recomana especialment per a vehicles amb antiguitat inferior a 10 anys.

Per poder cobrir els riscos creats pels contratemps produïts per la conducció d'automòbils, es fa necessària la contractació d’una assegurança contra danys propis i contra danys a tercers. Des de Medicorasse comparem les millors assegurances de mercat per trobar una assegurança de cotxe o moto a la teva mida i a la del teu vehicle. Tu tries les cobertures que necessites i el nostre multicomparador troba l'opció que millor s'adapta a les teves necessitats amb les millors companyies i les condicions més avantatjoses. Demana més informació sense compromís al teu assessor sobre aquesta o altres assegurances a través del següent formulari.

 

MEDICORASSE, Correduría de Seguros del C.M.B, SAU. NIF A-59498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

 

Comparteix-ho: