Actualitat Medicorasse

Assegurança de responsabilitat civil per a administradors i directius

Medicorasse

Un directiu o administrador està exposat a reclamacions per part de tercers: accionistes, empleats, creditors, clients, etc. per actes incorrectes en l’exercici de les seves funcions. Davant aquesta situació sorgeix la necessitat de protegir-se subscrivint una assegurança de responsabilitat civil per a administradors i directius (coneguda com a pòlissa “ RC D&O”).

Les empreses necessiten directius que prenguin decisions i que arrisquin per poder créixer i aconseguir així la consecució d’objectius estratègics. La regulació actual de les societats mercantils (Llei de societats de capital i codi penal), és especialment exigent amb els seus administradors i directius: es poden trobar en la tessitura d’haver de fer front a demandes contra la seva persona que posin en perill el seu patrimoni personal o fins i tot la viabilitat de l’empresa que dirigeixen.  Està repetit a l’encapçalament

L’assegurança de  responsabilitat civil de consellers i directius  protegeix el seu patrimoni personal per reclamacions de tercers derivades d’actes incorrectes en l’exercici del càrrec. 

Aquest tipus d’assegurances:

  • Protegeixen el patrimoni personal de les persones físiques. No és una assegurança per a l’empresa, encara que en sigui el prenedor habitual.
  • Únicament respon de perjudicis financers, no cobreixen danys corporals ni materials.

 

A Medicorasse tenim més de 25 anys d'experiència i comptem amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança que s'adapti més bé a les teves necessitats. En cas que estiguis interessat en rebre més informació de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

 

MEDICORASSE, Correduría de Seguros del C.M.B, SAU. NIF A-59498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

 

Comparteix-ho: