Actualitat Medicorasse

Medicorasse i Livetopic s'alien per a integrar els canals offline i online en el sector assegurador

Livetopic, Solucions tecnològiques, Solucions digitals

  • La corredoria d'assegurances del Grup Med, especialista en el sector sanitari i professional, i la plataforma digital d'assessorament financer gratuït referent entre les insurtech, oferiran solucions de previsió social personalitzades als seus usuaris combinant el potencial de la tecnologia digital amb la solidesa del servei presencial.
  • L'acord forma part del pla estratègic d'expansió de Medicorasse en el mercat digital i permet als usuaris de Livetopic rebre un servei global.

 

Medicorasse, la corredoria d'assegurances del Grup Med, especialista en el sector sanitari i professional, i Livetopic, plataforma digital d'assessorament financer gratuït, han signat un acord per a integrar els canals online i offline a l'hora d'oferir solucions de previsió social. Així, una vegada que l'usuari de Livetopic rebi el Passaport Financer Online i gratuït, que conté una exhaustiva anàlisi de situació financera i de necessitats asseguradores, aquest podrà contractar les cobertures necessàries amb les principals companyies del mercat gràcies a l'assessorament de l'equip expert de Medicorasse.

L'acord aporta interessants novetats per als usuaris de totes dues companyies. Medicorasse integrarà l'operativa de Livetopic per a arribar als usuaris d'una manera innovadora, simplificant el laberint de les finances personals (i familiars) mitjançant recomanacions personalitzades, independents i gratuïtes. Els usuaris de Livetopic veuran millorat el seu servei en combinar la potència que ofereix la intel·ligència artificial del seu algorisme amb la presencialitat i el bon fer dels assessors de Medicorasse.

Totes dues companyies confien que la seva vocació de servei al client impulsi l'èxit dels seus respectius models de negoci. “L'acord de col·laboració va ser molt ràpid i productiu. I ha estat així perquè tenim una mateixa idea del negoci: posar a usuaris i clients en el centre de tot. Fins ara, tot girava al voltant dels productes i nosaltres volem que sigui a l'inrevés, que sigui l'usuari qui prengui les seves pròpies decisions. Nosaltres li oferim tot el necessari perquè aquestes siguin les més intel·ligents i encertades. Estem entusiasmats amb l'acord i animem a qualsevol persona al fet que descobreixi de forma totalment gratuïta el nostre passaport financer per a poder rebre assessorament top per part dels professionals de Medicorasse”, explica el fundador i CEO de Livetopic, Antonio Casal.

El director general comercial de Medicorasse, Carlos Jimenez, també valora positivament la incorporació de Livetopic, “perquè continuem desenvolupant una clara aposta per la transformació digital de la nostra corredoria i l'expansió del nostre negoci en canals alternatius”. Carlos Jimenez remarca la importància del "apoderament dels clients en poder realitzar un autodiagnòstic amb l'eina i obtenir la millor solució financera i asseguradora amb les seves companyies preferents".

 

Comparteix-ho: