Actualitat Medicorasse

Què succeeix si vull denunciar a un altre conductor però som de la mateixa asseguradora

Medicorasse

Existeixen moltes companyies que asseguren cotxes i podria ser que en algun moment tinguis un cop amb un vehicle que estigui assegurat amb la mateixa que tu. Què passaria en cas que hagis de reclamar danys al contrari?

La majoria de companyies inclouen la defensa jurídica dins de l'assegurança d’auto bàsic, és a dir, a tercers, també la incorporen a les assegurances a tot risc. En qualsevol dels casos, l'asseguradora defensarà els teus interessos en cas de tenir un accident amb un vehicle que sigui de la mateixa companyia.

Segons la legislació espanyola, existeixen tres vies per les quals l'asseguradora pot prestar-te el servei de defensa jurídica. Tres camins que han estat dissenyats, precisament, per a que no hi hagi un conflicte d'interessos. És a dir, per a evitar que la companyia deixi de defensar-te o no ho faci tan bé com cal. Així doncs, l'asseguradora pot optar per:

 

  • Donar-te servei amb personal propi però garantint-te en tot moment que actuarà amb plena independència (és a dir, que si tu tens un conflicte amb la mateixa asseguradora, els advocats et defensaran a tu).
  • Donar-te servei contractant una empresa diferent (el nom de la qual ha de constar per endavant, en el contracte).
  • Donant-te el dret al fet que tu triïs el teu advocat i abonant els costos d'aquest.

 

A Medicorasse tenim més de 25 anys d'experiència i comptem amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança que s'adapti més bé a les teves necessitats. En cas que estiguis interessat en rebre més informació de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

 

 

 

MEDICORASSE, Correduría de Seguros del C.M.B, SAU. NIF A-59498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

 

Comparteix-ho: