Actualitat Medicorasse

Preexistències de les Assegurances de Salut

Medicorasse

La preexistència es defineix com l'estat o condició de la salut (malaltia, lesió o defecte), no necessàriament patològics, que té l'assegurat amb anterioritat a la data de la contractació o d’inclusió en la pòlissa. Per norma general, en les assegurances de salut de totes les mútues, les preexistències no queden en cobertura (o no tenen cobertura). Per aquesta raó, en el moment de la contractació, l'assegurat ha de realitzar i de signar un qüestionari del seu estat de  salut on es pregunten per aquelles intervencions quirúrgiques, malalties, lesions o defectes previs a la contractació.

 

Què succeeix si tinc preexistències i no les declaro?

Si es falta a la veritat o si la informació facilitada a la companyia no és completa d’acord amb el seu qüestionari de salut, pot passar que quan s’hagi de demanar autorització per fer una prova mèdica, un tractament o una intervenció (relacionats o no amb la preexistència), aquesta  requereixi que s’aportin  informes mèdics on es mencionin antecedents que la companyia comprovarà si són o no anteriors a la contractació i si es van o no declarar en la sol·licitud, i en el cas que  detecti que són preexistències no declarades pot denegar el servei sol·licitat i proposar una exclusió a reflectir en la pòlissa podent arribar a comunicar la rescissió del contracte si es tracta d’una patologia greu i ha hagut actuació dolosa a l’ometre la informació.

 

Abans de contractar una assegurança és important que valoris les teves necessitats. A Medicorasse tenim més de 25 anys d'experiència i comptem amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança que s'adapti més bé a les teves necessitats. En cas que estiguis interessat en rebre més informació de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

 

MEDICORASSE, Correduría de Seguros del C.M.B, SAU. NIF A-59498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

 

 

Comparteix-ho: