Actualitat Medicorasse

Medicorasse i Livetopic ofereixen assessorament assegurador per videotrucada

Medicorasse

La corredoria d'assegurances Medicorasse i la insurtech Livetopic han posat en marxa una iniciativa online i gratuïta per a ajudar els clients a planificar el seu futur en matèria d'estalvi i prevenció de riscos en aquests moments d'incertesa. Es tracta del #VideoAssessorament, un assessorament personalitzat amb el qual l'usuari, una vegada hagi completat amb anterioritat un breu formulari sobre la seva situació actual, rebrà una anàlisi detallada amb propostes dels experts i se li donarà l'oportunitat de concertar una videotrucada amb un assessor.

“La gent sent certa incertesa, desconeixement i falta de protecció respecte del que passarà en el futur i no sap quin camí prendre. La nostra labor és acompanyar-los i assessorar-los”, afirma Carles Jimenez, director general comercial de Medicorasse.

Medicorasse i Livetopic proposen una fórmula online i gratuïta per a democratitzar l'accés a l'assessorament personal en la qual, després de completar un breu formulari online, es reben respostes a totes aquestes preguntes: necessito una assegurança de vida després d'aquesta situació?, quin capital haig d'assegurar?, quant haig d'estalviar per a viure tranquil i els pròxims anys?, com puc assegurar el meu futur davant una nova situació similar a la que estem vivint?

En definitiva, ambdues empreses “busquem resoldre de manera còmoda i gratuïta tots els dubtes que genera la nova realitat que haurem d'afrontar en els pròxims mesos”, comenta Antonio Casal, fundador i CEO de Livetopic. "Amb aquesta opció de Vídeo-Assessorament que oferim al costat de Medicorasse aconseguim estar prop del client i transmetre confiança en aquests moments d'incertesa”.  Antonio Casal es reafirma en l'objectiu d'utilitat que es busca des del nou servei de Medicorasse i Livetopic.

Ja són més de 1.000 usuaris de Livetopic els que han rebut accés exclusiu a aquest servei en la seva primera fase d'implantació. En aquesta segona fase, el servei s'obre a tots els interessats a conèixer millor la seva situació actual i planificar el seu futur en matèria d'estalvi i prevenció de riscos.

 

En cas que tingui qualsevol dubte o qüestió pot omplir aquest formulari.

 

Comparteix-ho: