Actualitat Medicorasse

Quins avantatges aporta contractar les assegurances amb Medicorasse?

Medicorasse

Contractar assegurances és una necessitat habitual, ja sigui perquè aquestes són obligatòries per llei, o bé per estar coberts davant els riscos que acompanyen la vida personal i professional. Davant d’aquesta situació, s’ha de tenir en compte que hi ha factors importants que s’han de valorar a l’hora de contractar-les.

Per tal de tenir una bona prevenció, és important disposar de la informació adequada i d’un equip de professionals que orienti l’assegurat i defensi els seus interessos. La funció de Medicorasse és aquesta: proporcionar assessorament independent i posar a disposició dels clients un equip d’experts en assegurances que actua com a intermediari entre les companyies  i els assegurats. 

1 Assessorament Personalitzat

A Medicorasse ens centrem en el client per a prestar-li un assessorament personalitzat en què avaluem els riscos als quals està exposat i les seves necessitats per oferir-li una cobertura integral. Per a això, revisem les pòlisses ja contractades i comprovem quines garanties té cobertes i quines ho estan deficientment o per duplicat, i l'assessorem per adaptar les cobertures als riscos i necessitats actuals. 

2 Àmplia gamma de productes i cobertures a mida

Perquè cada client té els seus propis riscos, tant a nivell personal com professional, a Medicorasse intermediem una àmplia gamma de productes asseguradors i treballem amb les millors companyies del sector per buscar solucions a mida i personalitzades a les necessitats de cada client. 

3 Defensa dels interessos davant d'un sinistre

El nostre equip especialitzat en sinistres s'encarrega de vetllar pels interessos dels clients, i fa d’intermediari amb les companyies, agilitzant els processos i cuidant el client.

4 Atenció postvenda i revisió de riscos

Any rere any cal fer una revisió de les pòlisses perquè es continuïn adaptant a les noves normatives o als diferents riscos derivats de la situació personal o professional. Medicorasse ofereix aquest servei gratuït per tal que el client estigui sempre cobert adequadament. 

5 Professionals de les assegurances

Tots els corredors d’assegurances (siguin persones físiques o jurídiques) han d’estar inscrits en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions. Per al client resulta un gran avantatge, ja que sap que està treballant amb professionals experimentats i actualitzats en l'àrea de les assegurances.

Des de Medicorasse, la nostra prioritat és vetllar per la seguretat dels nostres clients, que disposin d’una protecció integral, facilitar les seves gestions i defensar els seus interessos davant de les companyies. Per això recomanem que sol·licitin una avaluació gratuïta dels riscos i cobertures amb l’objectiu de revisar que les seves cobertures estan plenament adaptades a les seves necessitats actuals.

Per a més informació o sol·licitar una visita amb un assessor de Medicorasse omple el següent formulari.

 

Medicorasse, Correduría de seguros del CMB S.A.U. NIF A-59498220. Domicili social: Pg Bonanova 47, 08017 Barcelona. Clau de la DGSFP J0928. Pòlissa de Responsabilitat Civil i capacitat financera d'acord amb l’art. 157 del RDL 3/2020, de 4 de febrer, de transposició de la Directiva (UE) 2016/97, sobre la distribució d’assegurances.

Comparteix-ho: