Actualitat Medicorasse

Gaudeix de les vacances amb la tranquil·litat d'estar protegit

Medicorasse

Arriba l’estiu i, per a molts, és el moment de gaudir de les vacances. Per fer-ho amb tranquil·litat i estar preparat davant de possibles imprevistos, aconsellem que revisis les següents 5 assegurances:

 

Assegurança de llar

Amb l'arribada de les vacances, és molt probable que deixis deshabitat l’habitatge habitual  durant un període prolongat de temps i, per tant, s’incrementin les probabilitats de robatori. Si ets propietari, és recomanable, d’una banda, prendre mesures de prevenció: tenir una alarma, protegir els accessos a l'habitatge, utilitzar temporitzadors de llum o no dir a terceres persones que no seràs a casa durant el període estival. D’una altra banda, també és aconsellable tenir l'assegurança adequada en l'àmbit de cobertures, especialment pel que fa al contingut, per exemple en cas que es produeixi un robatori.

Si durant les vacances no marxes de casa, és igual d'important revisar les cobertures de la teva assegurança de llar en termes d'assistència a la llar i reparacions, ja que en cas que tinguis alguna avaria i no en tinguis cobertura pot ser difícil trobar algú que la pugui solucionar.

 

Assegurança de cotxe

Probablement el cotxe és dels mitjans de transport que més es fa servir en el període de vacances, ja sigui per fer una ruta a diverses destinacions com per anar a un lloc concret o fer desplaçaments curts. Sigui quin en sigui l'ús, hi ha una sèrie de factors que has de tenir en compte perquè els desplaçaments siguin segurs. De la mateixa manera que és important revisar l’estat del cotxe (l'oli, la bateria o l'estat de les rodes), és recomanable revisar les cobertures de l'assegurança del cotxe: veure en quines condicions s'apliquen, si s'adapten a les teves necessitats o si les has d’ampliar en cas que sigui necessari. A l'hora de revisar la pòlissa, has de valorar els problemes que pot solucionar una assegurança amb més cobertures. A continuació et mostrem les principals cobertures a revisar:

  • Conductor principal: si es produeix un accident greu, cobreix els danys del conductor si n’és el responsable i el protegeix en cas d'invalidesa temporal o permanent.
  • Segon conductor: si fas un desplaçament llarg amb algú, probablement hi hagi intercanvi de mans al volant per descansar. És recomanable incloure a l'assegurança a totes les persones que viatgen amb tu i tinguin carnet, encara que no estigui previst que hagin de conduir. En cas de que un conductor ocasional estigui al volant i es produeixi un accident, pot ser que les companyies no es facin càrrec dels danys.
  • Robatori: al període d'estiu augmenten molt els robatoris. Revisa que la teva pòlissa et protegeixi davant d'un robatori i dels possibles danys produïts per aquest.
  • Assistència en carretera: és la cobertura més important a tenir en compte quan es viatja en cotxe durant les vacances. Revisa la teva pòlissa i analitza bé les cobertures, perquè de vegades són mínimes i et poden condicionar les vacances o generar despeses imprevistes. En cas de dubte, és recomanable ampliar-les i viatjar tranquil.
  • Cotxe de substitució: és imprescindible tenir aquesta cobertura en cas d'anar de vacances amb el teu vehicle. Consulta les condicions de la pòlissa i la cobertura que s'adapti a les teves possibles necessitats.

 

Assegurança de salut

Si tens una assegurança mèdica, en la majoria dels casos, parteixes amb una cobertura que t’ajudarà a solucionar els imprevistos més importants. És important que coneguis les cobertures de l'assegurança (urgències, medicines, trasllat, etc.) i els límits coberts.

Si aquesta cobertura és insuficient o si no tens una assegurança mèdica, pots optar per un producte específic per a viatge que cobreixi totes les eventualitats. És important analitzar les cobertures que van des de despeses per hospitalització, medicaments o proves diagnòstiques fins a la resta cobertures addicionals. El més important és tenir una cobertura completa d'una forma o d’una altra i que et permeti gaudir de les vacances amb tranquil·litat.

 

Assegurança d’accidents

Encara que l'autoprotecció personal i familiar és de vital importància, la teva seguretat no depèn únicament de tu mateix i, per tant, mai estàs exempt de la possibilitat de tenir un accident: pot passar en qualsevol moment i les conseqüències poden ser de major o menor gravetat i afectar la teva economia i la de tota la família. L'assegurança d'accidents garanteix una indemnització econòmica en cas de lesions permanents, mort o invalidesa permanent a causa d'un accident.

 

Assegurança de viatge

La pòlissa de l'assegurança de viatge és la que inclou un més gran ventall de cobertures i, per tant, és la més recomanable. Entre les múltiples cobertures que pot oferir l'assegurança d'assistència en viatge, en destaquen:

  • Assistència mèdica: en cas de malaltia o accident durant un viatge, una bona cobertura d'assistència mèdica garanteix una atenció sanitària i pots estalviar molts diners. A més, també és important estar cobert si cal un mitjà de transport al centre sanitari més adequat o fins i tot la repatriació, si fos necessari.
  • Cancel·lació o interrupció de viatge: aquesta cobertura et protegeix si hi ha algun imprevist abans o durant el viatge que no et permeti gaudir-lo total o parcialment. És important que les assegurances incloguin el major nombre de causes que permetin la cancel·lació o interrupció del viatge i reemborsament dels diners, així com l’estalvi de penalitzacions.
  • Accidents: és una cobertura essencial a valorar, ja que dona una indemnització en cas de tenir conseqüències permanents o defunció.
  • Responsabilitat civil privada: et protegeix davant d'accions involuntàries en la teva vida privada que puguin ocasionar reclamacions de tercers. L'assegurança et protegeix, per exemple, si estàs en un hotel i oblides la planxa del cabell encesa, i aquesta ocasiona un dany en la catifa o el llit del qual l'hotel en reclama els danys.

 

Des de Medicorasse, recomanem revisar les assegurances i adaptar-les a les necessitats personals per gaudir de les vacances amb la màxima tranquil·litat. El nostre equip està a la teva disposició per a fer una bona planificació de les cobertures. Si estàs interessat, pots sol·licitar una revisió gratuïta d’assegurances omplint el següent formulari.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

 

Comparteix-ho: