Actualitat Medicorasse

Com planificar la jubilació

La importància d’una planificació financera

Arribar a la jubilació amb un bon matalàs financer és important si vols mantenir el nivell de vida que tens mentre estàs en actiu. Per a evitar qualsevol pèrdua adquisitiva has de ser previsor i avançar-te a les circumstàncies. Iniciar plans de jubilació com més aviat millor és el punt de partida. Però, quant has d'estalviar al mes?, com calcular el percentatge dels ingressos que convé reservar per al moment de la jubilació?

 

La importància d’una planificació financera per a la jubilació

És per això que des de Medicorasse t’oferim de manera gratuïta una anàlisi financera i dels riscos assegurats en funció de les teves circumstàncies personals i econòmiques, de manera individual o familiar. A través de la nostra eina digital et proporcionem un informe gratuït i detallat sobre la teva salut econòmica actual, amb el que t’ajudem  a traçar el camí correcte per a realitzar un pla d'ingressos per a la jubilació i et permetrà fer-te una idea de quins han de ser els teus passos si vols mantenir una estabilitat financera en el futur.

Aquest informe et permetrà prendre decisions encaminades a optimitzar els teus recursos econòmics ja que s’analitzen tant les circumstàncies laborals, com les familiars i patrimonials de cada cas. A més, també té en compte els objectius i aspiracions particulars de cada usuari. 

Analitzant tota aquesta informació, sabrem quins són els punts febles del teu perfil econòmic i valorarem les descobertures i els riscos personals als que estàs exposat. En funció d'aquestes dades, oferim recomanacions i suggeriments per a fer-los front. 

A Medicorasse, disposem d’un ampli ventall de productes asseguradors i financers que ens permeten oferir solucions personalitzades per a cada perfil i una diversificació  que redueixi el risc i permeti afrontar la jubilació sense ensurts.

Si estàs interessat en conèixer amb més detall la teva situació i planificar la teva jubilació, et convidem a omplir aquest formulari i et farem un informe personalitzat de les teves necessitats. 

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB S.A.U. NIF A-59498220. Domicili social: Pg Bonanova 47, 08017 Barcelona. Clau de la DGSFP J0928. Pòlissa de Responsabilitat Civil i capacitat financera d'acord amb l’art. 157 del RDL 3/2020, de 4 de febrer, de transposició de la Directiva (UE) 2016/97, sobre la distribució d’assegurances.

 

Comparteix-ho: