Actualitat Medicorasse

La importància de la gestió de sinistres a Medicorasse

Medicorasse

Quan contractes una assegurança és per cobrir-te davant un risc, i per tant, d’un sinistre. Quan aquest ocorre, s’inicien una sèrie de tràmits, informes, burocràcies  i negociacions amb les companyies asseguradores que comporten molt de temps i esforç i en el que l’èxit no està garantit

A Medicorasse, com a corredoria d’assegurances i en la seva missió de defensa dels clients, comptem amb un equip especialista en sinistres que gestiona tots els tràmits de forma integral, redueix el temps de resolució i representa al client davant de les companyies.

 

Tenir un equip de sinistres propi, la diferència

La gestió de sinistres és el moment en el qual Medicorasse ha de respondre per les cobertures contractades i, en aquesta fase operativa, resulta crucial identificar quins són els factors que garanteixen la qualitat del nostre procés i la seva millora constant.

El departament de sinistres de Medicorasse està format per professionals propis, especialitzats i amb dedicació exclusiva  a la gestió de sinistres, i intervé de manera activa amb les companyies per a atendre les reclamacions dels assegurats. 

El valor afegit del departament de sinistres de Medicorasse recau en el servei que rep el client durant tot el procés:

  • Seguiment personalitzat del sinistre.
  • Informació constant al client sobre l’estat del sinistre.
  • Assessorament en la interpretació i declaració de sinistres.
  • Atenció de les peticions dels assegurats.
  • Accelerar i escurçar els terminis de resposta.
  • Representació del client davant de les companyies.
  • Creació d’una comissió especial amb les companyies i els professionals per analitzar aquells sinistres complexos.
  • Tramitació i agilització del cobrament de les indemnitzacions.

 

Què fer si tens un sinistre?

Al nostre web pots consultar què fer en cas de sinistre i fer-ne la declaració, així com accedir als telèfons de contacte de les diferents companyies. Per a qualsevol dubte, t’atendrem a través del correu electrònic sinistres@med.es  o al telèfon 93 567 88 68. 

El principal valor de Medicorasse és l'assessorament professional 

Com a corredoria d’assegurances, els sinistres no els podem evitar però si podem protegir-te dels riscos a què estàs exposat. Per això oferim el servei gratuït d’auditoria de riscos en la que avaluem les pòlisses que tens contractades i comprovem quins riscos estan coberts i quins altres ho estan deficientment o per duplicat. D’aquesta manera podrem adaptar les cobertures de les teves assegurances i optimitzar-les a les teves necessitats actuals i així proporcionar-te una cobertura integral.

Si estàs interessat a rebre assessorament assegurador per part de Medicorasse, omple aquest formulari i et donarem resposta.

 

Medicorasse, Correduría de seguros del CMB S.A.U. NIF A-59498220. Domicili social: Pg Bonanova 47, 08017 Barcelona. Clau de la DGSFP J0928. Pòlissa de Responsabilitat Civil i capacitat financera d'acord amb l’art. 157 del RDL 3/2020, de 4 de febrer, de transposició de la Directiva (UE) 2016/97, sobre la distribució d’assegurances.

Comparteix-ho: