Actualitat Medicorasse

Els avantatges de tenir un assessor personal d'assegurances

Medicorasse

Contractar una assegurança de qualsevol ram, requereix d’un anàlisi detallat, ja que hi ha diferents tipus d’assegurances i cobertures que només els professionals del sector coneixen en profunditat i poden aconsellar pel que fa a quina és la millor opció segons les necessitats individuals. És per això que la figura de l’assessor  ens ajuda a cercar en el mercat la solució asseguradora per al nostre risc en els àmbits personal, professional i familiar.

 Quins avantatges ofereix un assessor d'assegurances?

  • Servei Personalitzat: cada client té una situació personal o professional diferent. L’assessor  s’encarrega d’avaluar els riscos a què estàs exposat, analitza les cobertures que tens contractades, i ofereix les solucions asseguradores que s’adapten a les teves necessitats. 
  • Optimització econòmica i de protecció: les circumstàncies canvien amb el pas del temps i poden afectar en l’àmbit econòmic i de protecció. L’assessor d’assegurances s’encarrega d’evitar sobrecostos derivats de duplicitats de cobertures i de  mantenir el grau de protecció actualitzat. La seva funció és detectar possibles nous riscos als quals pots estar exposat i revisar que les cobertures contractades no estiguin obsoletes o siguin insuficients. 
  • Assessorament sense moure’t de casa: l’assessor de Medicorasse et visitarà presencialment allà on et vagi millor, sigui en el teu domicili o lloc de treball. També pots contactar amb ell per videoconferència, telèfon o correu electrònic. 
  • Múltiples ofertes i condicions avantatjoses: els assessors de Medicorasse treballen amb les companyies líders del mercat de tots els rams i tenen accés un ampli ventall d’ofertes i a condicions avantatjoses per als seus clients.
  • Servei Integral: el corredor d'assegurances gestiona absolutament tots els tràmits necessaris, des de la contractació i formalització de l'assegurança fins a la seva renovació i tramitacions periòdiques; des de la confecció dels comunicats de sinistres fins a la formulació de reclamacions a l'entitat asseguradora.
  • Defensa dels interessos de l'assegurat: en cas de sinistre gestiona els tràmits de forma integral, redueix el temps de resolució dels atestats i et representa davant de les companyies.
  • Transparència: totes les recomanacions de l’assessor respecte a les assegurances són totalment independents i basades en les necessitats personals dels clients en funció dels seus riscos. 

 

En definitiva, un assessor en assegurances  t’acompanya en tot el procés assegurador: des de l’avaluació de riscos fins a la resolució de sinistres davant de les companyies. 

Com a mesura de prevenció, des de Medicorasse, recomanem tenir una visita anual amb l’assessor personal per tal de revisar que les cobertures que tens contractades estan adaptades al moment actual. És un servei gratuït i sense compromís. Sol·licita la teva visita a través del següent formulari i et contactarem per avaluar el teu grau de protecció. 

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. Domicili social: Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona.  Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 20624, foli 211, full número B-10481, inscripció 1a, amb clau DGSFP J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020, de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances

 

Comparteix-ho: