Actualitat Medicorasse

5 Assegurances per gaudir de les vacances amb la tranquil·litat d’estar protegit

Medicorasse

Des de Medicorasse recomanem revisar les següents assegurances i cobertures per tal de gaudir de les vacances amb la tranquil·litat d’estar protegits:

Assegurança de la llar

L’assegurança de la llar ofereix diferents opcions i modalitats amb cobertures pensades per protegir tant els béns materials com el físic de les persones que l’habiten davant d’imprevistos del dia a dia i també en períodes de vacances quan la casa queda tancada i poc vigilada. Amb una pòlissa de llar podem viatjar tranquils ja que existeixen una gran varietat de cobertures:

• En cas de robatori: si et roben al carrer o en cas d’ús fraudulent de targetes de crèdit així com per desperfectes per robatori.

• Per danys:  en cas de vandalisme o per desperfectes (aigua, apagada de llum o un curtcircuit), l'asseguradora pot cobrir les despeses de tot el que s'hagi espatllat.

Existeix l’opció de contractar una pòlissa complementària per a la defensa jurídica per ocupació il·legal de l'habitatge. A través d'aquesta cobertura, un equip de professionals durà a terme els tràmits necessaris per a procedir al desnonament judicial dels okupes i que puguis recuperar la teva casa.

Assegurances de salut

Viatjar, tant a destins nacionals com internacionals, implica un canvi en la rutina que pot afectar la salut. Una assegurança de salut que ens cobreixi en situacions inesperades ens aporta tranquil·litat i seguretat a l'hora de viatjar. 

Les assegurances de salut inclouen una garantia d’assistència en viatge per si tens algun imprevist en un país estranger. És aconsellable comprovar quina suma assegurada té la garantia per tal d’assegurar que sigui suficient en funció del destí al que viatgi.

Cobertures de viatges temporals

Per a viatges curts, pots contractar una assegurança de viatge temporal que et cobreixi durant els dies que duri el viatge, que inclou, entre altres garanties, l’assistència mèdica de caràcter urgent, el robatori de l'equipatge, indemnització en cas de retard o cancel·lació del vol i fins i tot el retorn anticipat de l'assegurat en cas de defunció o hospitalització d'un familiar de determinat grau.

Assegurança d’accidents 

Comptar amb la cobertura d'una assegurança d'accidents ens ofereix la tranquil·litat de disposar d'una protecció econòmica per fer front a les necessitats i a les despeses que poden sorgir en cas de sofrir un accident. Aquesta assegurança garanteix la protecció econòmica de l'assegurat i dels seus beneficiaris en cas que, d’aquesta situació, esdevingui mort o invalidesa permanent. D'aquesta manera, la família no es veurà tan afectada per la pèrdua d'ingressos.

Assegurança d’automòbil

Si surts de viatge amb el teu cotxe és important conèixer quina assegurança de cotxe tens per a fer front a qualsevol imprevist que et pugui sorgir davant una avaria i assegurar-te de tenir una bona assistència en carretera, distingint entre assistència al vehicle i l'assistència a les persones.

Com et podem ajudar des  de Medicorasse?

Aquestes assegurances faran que les teves vacances siguin molt més tranquil·les, ja que estaràs cobert davant els principals imprevistos que poden sorgir en temporada estival. I recorda que pots ampliar les cobertures o incloure alguna extra per a situacions concretes. 

Des de Medicorasse, posem a la teva disposició el nostre equip d’assessors per revisar gratuïtament les teves assegurances i comprovar que les teves cobertures són les adequades per als riscos als que t’exposes.

Sol·licita més informació sense compromís a través del següent formulari i un assessor expert et contactarà per revisar les assegurances.

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

Comparteix-ho: