Actualitat Medicorasse

Raons per contractar una assegurança de salut

Medicorasse

Contractar una assegurança de salut aporta una sèrie d’avantatges que és important que coneguis: 

1.  Àmplia llibertat d'elecció de professional o centre

Totes les companyies tenen un ampli quadre mèdic concertat a tot el país on podràs triar metges, clíniques i hospitals i, a més,  ofereixen assistència a l’estranger.

2. Possibilitat d'adaptar l'assegurança a les necessitats i el pressupost de cada cas

Existeixen diferents modalitats d’assegurances de salut que et proporcionen una àmplia diversitat en el servei i en les cobertures.

  • De quadre mèdic: Ofereixen una cobertura assistencial dins d’un quadre mèdic i uns centres concertats per la companyia. Hi ha opcions amb copagament i sense.
  • De reemborsament de despeses: pots triar lliurement el metge i centre mèdic on visitar-te i fer el corresponent pagament que, posteriorment, la companyia t’abonarà en un  percentatge i/o fins a un límit en funció de les condicions del contracte.
  • De visites i proves mèdiques: modalitat en la que tan sols s’inclouen les visites mèdiques, així com les proves diagnòstiques, i no inclou les hospitalitzacions ni intervencions.

 

3. Flexibilitat 

Les assegurances de salut faciliten l’adaptació a la disponibilitat de cada cas particular i les seves obligacions professionals i personals, per l’amplitud d’horaris i la possibilitat de tria del centre o professional segons les preferències o proximitat de cadascú.

4. Accés a altres cobertures 

L'assegurança de salut va més enllà dels serveis d’assistència habituals i pot oferir cobertures i/o serveis especials amb certs límits o donar accés a uns preus concertats amb descomptes. 

  • Serveis de salut dental.
  • Cobertures d’assistència en viatge.
  • Accés a centres d'urgències.
  • Segona opinió mèdica.
  • Serveis de benestar (psicologia, logopèdia, acupuntura, etc.).
  • Programes de medicina preventiva.

 

5. Reducció del temps d’espera 

Les assegurances de salut permeten accedir a proves diagnòstiques i als seus resultats de forma més àgil; en  cas d’urgències, el temps d’espera també és inferior amb caràcter general. En la majoria de productes i per a la majoria de visites, existeix la possibilitat d’accedir directament a un especialista sense haver de ser derivat per un metge de capçalera. 

Abans de contractar una assegurança de salut és important que valoris les teves necessitats. A Medicorasse trobem la millor assegurança per a tu. Busquem segons les teves necessitats i comparem entre totes les opcions fins a trobar l'assegurança que s’adapta a tu entre tota l’oferta del mercat i amb condicions especials.

I si ja tens una assegurança de salut i desitges canviar-la t’ajudem a trobar la que més et convingui.

A Medicorasse, comptem amb un equip que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança de salut que s'adapti a les teves necessitats. Sol·licita més informació omplint el següent formulari i contactarem amb tu. Si ho prefereixes, pots accedir al nostre cotitzador online en el que podràs calcular, comparar i contractar l’assegurança de salut que s’adapta a tu. 

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la distribució d'assegurances.

Comparteix-ho: