Actualitat Medicorasse

6 raons per revisar les teves assegurances

Medicorasse

Revisar les assegurances és un exercici preventiu que hauria de ser una pràctica essencial per garantir una protecció adequada. Després de contractar una assegurança, és comú deixar de prestar-li atenció i renovar-la automàticament any rere any amb les mateixes cobertures. Però amb el pas del temps, les teves circumstàncies canvien i aquestes cobertures es poden tornar obsoletes i deixar-te desprotegit. Per tant, no només és essencial contractar una pòlissa d'acord amb les teves necessitats, sinó també mantenir-la actualitzada.

Per avaluar les millors opcions i evitar pagar de més o rebre prestacions insuficients, és fonamental revisar les assegurances amb el teu assessor. Una assegurança desactualitzada implica una disminució al nivell de protecció i pot resultar en una pèrdua econòmica significativa.

 

Per què cal revisar les assegurances?

 

1.Per prevenció, almenys una vegada a l'any

Revisar les assegurances és un exercici preventiu que hauria de ser una pràctica essencial per garantir una protecció adequada. Després de contractar una assegurança, és comú deixar de prestar-li atenció i renovar-la automàticament any rere any amb les mateixes cobertures. Amb el pas del temps, les circumstàncies canvien i aquestes cobertures es poden quedar obsoletes i deixar-te desprotegit. Per tant, no només és essencial contractar una pòlissa d'acord amb les teves necessitats, sinó també mantenir-la actualitzada.

 

2. Canvis a les circumstàncies personals

La vida està en evolució constant i esdeveniments com el matrimoni, el naixement d'un fill, la compra d'una casa o un canvi d'ocupació poden tenir un impacte significatiu en les teves necessitats d'assegurança. Revisar les pòlisses et permet ajustar la cobertura per adaptar-la a les noves circumstàncies i garantir que estiguis degudament protegit en tot moment.

 

3. Actualització de béns

Si has adquirit nous béns, com un automòbil, una casa o articles de valor, és crucial actualitzar les teves pòlisses d'assegurança per incloure aquests elements. En cas contrari, podries fer front a riscos financers significatius si té lloc algun esdeveniment inesperat que afecti aquests nous actius.

 

4. Canvis a les lleis i regulacions

Les lleis i les regulacions relacionades amb les assegurances poden canviar amb el temps. És important mantenir-se informat sobre aquestes actualitzacions per assegurar-se que les teves pòlisses compleixin els requisits legals i et brindin la protecció adequada. Un assessor d'assegurances et pot ajudar a entendre els canvis normatius i a adaptar-t’hi.

 

5. Estalvi

La revisió regular de les assegurances pot esdevenir una oportunitat per estalviar diners. El teu assessor de Medicorasse, amb l’avaluació de riscos i cobertures, podrà optimitzar les pòlisses contractades, evitar duplicitat de cobertures i fer-les més eficients per mantenir el teu grau de protecció. Aquest exercici de revisió pot significar un estalvi significatiu.

 

6. Si estàs a punt d’iniciar un negoci

Esdevenir autònom amb un local, propi o de lloguer o contractar personal requereix analitzar els riscos associats i adquirir les cobertures necessàries. Treballar des de casa també implica revisar les cobertures per assegurar tant el negoci com l'equipament.

 

Servei de revisió gratuïta d’assegurances

La revisió periòdica de les assegurances és essencial per mantenir una protecció adequada amb les canviants circumstàncies de la vida. Per aquest motiu, aconsellem fer aquest exercici sovint, per tal de veure què ha canviat i si les pòlisses continuen responent als teus interessos. El servei de revisió d’assegurances de Medicorasse és personal i individualitzat per a cada client. En funció de les teves característiques i necessitats, el teu assessor analitzarà les diferents opcions per oferir-te una cobertura integral. En aquesta avaluació d'assegurances ens encarreguem de revisar les pòlisses que ja tens contractades, comprovem quines garanties tens cobertes, si en tens duplicades o si tens noves necessitats i t'assessorem per corregir les possibles mancances.

Pots sol·licitar una revisió gratuïta d’assegurances a través d’aquest formulari i contactarem amb tu per analitzar individualment la teva situació.

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la distribució d'assegurances.

Comparteix-ho: