Actualitat Medicorasse

Factors a tenir en compte a l’hora triar l’assegurança de salut que necessites

Medicorasse

Existeix un complet ventall de pòlisses de salut per poder escollir la cobertura que millor s’adapti a les necessitats de cada usuari. La lliure elecció de metge, la flexibilitat d’horaris i l’accés àgil a la sanitat són els factors més destacats per optar a la medicina privada.

Què s'ha de conèixer abans de contractar una assegurança de salut?

 

 Cobertures: saber els serveis i garanties inclosos a l'assegurança. 

  • Conèixer la cobertura de l’assegurança: el quadre mèdic  o si és de  reemborsament de despeses,  especialitats incloses, proves específiques, exclusions, etc.
  • Saber si la pòlissa contempla la possibilitat de cobertures addicionals com la cobertura dental o si hi ha serveis als què es pot accedir a preus especials.
  • Conèixer quines carències hi ha: intervals de temps prefixats i comptats des de la data d’efecte en els quals no són efectives algunes cobertures de l'assegurança de salut.

 

Metges i centres: el quadre mèdic i centres assistencials als quals es pot acudir. 

  • Si és de quadre mèdic concertat o contempla lliure elecció via reembossament.
  • L’amplitud del quadre mèdic i consultar-ne els de la població de residència o properes.
  • Quins centres hospitalaris o mèdics estan concertats per la companyia.
  • Si disposen d’assistència internacional en cas de necessitat. 

 

Primes: la quota a pagar de l'assegurança. 

  • Quins factors afecten a la prima de renovació anual de l’assegurança  (canvis d’edat, incorporació de noves cobertures, aplicació de noves tècniques, actualització dels costos dels serveis, etc.)  .
  • Si la pòlissa és o no de copagament (import a pagar per cada acte mèdic realitzat). 
  • Comprovar si hi ha penalització en cas d’un ús freqüent dels serveis mèdics.
  • En el moment de contractar, si s’apliquen descomptes per nombre de membres d’una mateixa família.

 

Altres consideracions:  

  • Preexistències: les alteracions de salut, trastorns, etc. anteriors a la contractació de l'assegurança de salut. La conseqüència principal és que, en termes generals, les malalties anteriors no estan cobertes per l’assegurança.
  • En el moment de la contractació, amb caràcter general, s’haurà d’emplenar un qüestionari de salut per tal que la companyia valori les condicions d'acceptació.
  • Que la companyia faciliti al màxim els tràmits administratius, agilitzant la feina del metge i del pacient.
  • En la majoria de pòlisses, el preu està directament relacionat amb les prestacions que s’ofereixen. A les assegurances de baix cost, cal llegir amb atenció què s’hi ofereix i quines cobertures es limiten.

 

Abans de contractar una assegurança de salut és important que valoris les teves necessitats. Medicorasse, com a corredoria col·laboradora del Col·legi especialitzada en assegurances per al sector sanitari,  compta amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança de salut que s'adapti a les teves necessitats. 

En cas que estiguis interessat a rebre més informació sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista contactarà amb tu. Si ho prefereixes, pots fer la cotització des del nostre web. En 3 passos pots comparar, triar i contractar l’assegurança de salut a la teva mida.

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

Comparteix-ho: