Actualitat Medicorasse

Quines assegurances has de tenir en compte per a la declaració de la renda?

Medicorasse

La declaració de la renda és un tràmit que arriba puntualment cada any per aquestes dates. Però sabies que hi ha assegurances que desgraven i que, per tant, poden reduir la teva factura fiscal? 

En aquest sentit, a Medicorasse hem editat una Guia d’assegurances per a la declaració de la renda, amb l’objectiu que revisis les assegurances que tens contractades per veure si les pots incloure a la teva declaració.

En aquesta publicació trobaràs tota la informació necessària per saber quines assegurances tenen beneficis fiscals i quins són els passos que cal seguir per obtenir aquesta desgravació. 

Per accedir a la documentació de les teves assegurances, recorda que pots accedir a l’àrea client del web o bé a través de l’app per veure les teves pòlisses, rebuts i documentació que necessitis.

Descarrega’t aquí la guia

O bé consulta el nostre equip d’especialistes al teu servei per donar-te l’assessorament assegurador necessari. Omple aquest formulari i un especialista contactarà amb tu per avaluar la teva situació i t’assessorarà per protegir el teu futur en funció de les teves necessitats.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

Comparteix-ho: