Actualitat Medicorasse

Sinistres durant les vacances: no marxis sense l'app de Medicorasse

Medicorasse

Els sinistres durant les vacances

Durant les vacances, sovint et trobes fora de la teva rutina diària, la qual cosa pot augmentar els perills i les probabilitats de patir certs incidents. Per exemple: 

  • Accidents personals: com ara caigudes o lesions durant activitats recreatives.
  • Accidents i contratemps amb el cotxe o moto: tot i que sovint es fa èmfasi en les mesures de prevenció que cal tenir durant els desplaçaments al lloc de vacances, també has de tenir en compte que el fet de conduir en llocs desconeguts pot incrementar el risc d'avaries o danys al vehicle, a més de robatoris i desperfectes.
  • Avaries i danys a casa mentre ets fora: la teva llar queda més exposada a possibles robatoris o a qualsevol incident, com ara una fuga, el que requereix encara més rapidesa i agilitat quan no hi som.

Aquestes situacions poden ser especialment estressants quan estàs de vacances, ja que potser no tenim accés a totes les dades necessàries per gestionar els sinistres correctament. 

 

L'agilitat que necessites durant les vacances, amb l'app de Medicorasse

Gestionar un incident durant les vacances pot ser especialment complex i estressant si no tens accés a tota la informació necessària. Aquí és on l'app de Medicorasse es converteix en una eina indispensable. Amb l’app, pots: 

  • Declarar un sinistre de forma directa, omplint un senzill formulari on la informació referent a la teva pòlissa s'omple automàticament. Aquesta funcionalitat està disponible per a sinistres d'autos, llar/multirisc i baixa laboral.
  • Accedir ràpidament als telèfons i contactes d'assistència, el que et permet parlar directament amb el nostre departament de gestió de sinistres personalitzat si ho necessites, o si el teu sinistre pertany a un altre tipus d'assegurança.

Gràcies a aquesta facilitat d'ús, podràs gestionar qualsevol eventualitat de manera àgil, especialment quan estàs lluny de casa.

Descarrega l'app de Medicorasse AQUÍ

D'altra banda, una gestió àgil és essencial per minimitzar els danys i perjudicis i així podràs continuar gaudint del teu temps lliure sense preocupacions (o amb les mínimes!). Aquí, els serveis de Medicorasse poden marcar una gran diferència en la teva experiència.

 

Gestió integral de sinistres: el gran valor de Medicorasse

A Medicorasse, oferim un servei de gestió de sinistres personalitzat que proporciona un seguiment integral de totes les declaracions que rebem. Aquest servei inclou: 

  • Recepció de les declaracions de sinistres: t'assessorem en la interpretació i declaració de sinistres complexos. Sovint, pots trobar dificultats a l'hora de descriure adequadament un sinistre. El nostre equip està aquí per guiar-te en aquest tràmit i per ajudar-te a recopilar correctament tota la informació necessària.
  • Articulació i seguiment dels peritatges per sinistres d'automòbil, per tal d’assegurar que el procés sigui el més ràpid i eficient possible. Això inclou la coordinació amb els pèrits i els tallers per garantir que les reparacions es facin de manera ràpida i adequada.
  • Tramitació i agilització del cobrament de les indemnitzacions: garantim que els nostres clients rebin les seves compensacions sense retards innecessaris.

El seguiment personalitzat ens permet oferir una atenció acurada i adaptada a les necessitats específiques de cada persona, treballant perquè els nostres clients se sentin recolzats en tot moment, des de la declaració del sinistre fins a la resolució de les avaries o el cobrament de les compensacions.

No deixis que una adversitat et tregui la tranquil·litat durant les vacances. Descarrega l'app de Medicorasse i assegura't que, passi el que passi, estaràs preparat per resoldre qualsevol contingència de manera ràpida i eficient.

Descarrega l'app de Medicorasse AQUÍ

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

Comparteix-ho: