Actualitat Medicorasse

7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb Medicorasse

Amb l'àmplia gamma de productes asseguradors sanitaris del mercat, és fàcil tenir dubtes a l'hora de triar quin s'adapta millor a les teves necessitats. Des de Medicorasse et presentem les raons que ens fan líders del mercat en el sector sanitari. Descobreix-ho

El mercat assegurador ofereix una àmplia gamma de productes de diferents modalitats que proporcionen assistència sanitària i que poden generar dubtes a l’hora de triar l’assegurança de salut que millor s’adapta a les teves necessitats.

A Medicorasse comptem amb un equip de professionals especialitzats en assegurances de salut que t’assessorarà i orientarà per contractar la millor opció. Descobreix quin valor afegit aporta Medicorasse en la contractació de les teves assegurances:

  • Experiència: amb 25 anys d'experiència com a corredoria d'assegurances és la primera corredoria especialitzada en el sector sanitari.
  • Més de 51.000 clients confien en nosaltres i ens situen en la 5a posició en el rànquing de corredories a Catalunya en volum de negoci.
  • Personal especialitzat: som un equip de 80 professionals experts en assegurances que vetllen per oferir la millor cobertura a les necessitats dels clients d'una forma òptima.
  • Tenim el que necessites: perquè cadascú té unes necessitats diferents a cobrir treballem amb una àmplia gamma de productes de les companyies més prestigioses i solvents del sector (Axa, Assistència Sanitaria, FIATC, Agrupació Mútua, DKV, ...).
  • Atenció personalitzada: els nostres clients disposen d'un assessor personal altament qualificat que atén, assessora i soluciona qualsevol dubte en matèria asseguradora.
  • Oferim el millor preu i condicions: donat el gran volum de negoci que gestionem, i juntament amb el comparador d'assegurances de salut què disposem, podem oferir preus molt competitius per a cobrir les necessitats personals de salut.
  • Defensem els teus interessos davant d'un sinistre: l'equip especialitzat en sinistres s'encarregarà de vetllar pels teus interessos, intermediant amb les companyies i agilitzant els processos i cuidant els teus interessos.

 

Si vols rebre més informació sobre les assegurances de salut, omple el següent formulari. Restem a la teva disposició.

Comparteix-ho: