Actualitat Medicorasse

Avantatges de contractar la teva assegurança d'automòbil amb Medicorasse

Medicorasse

L'assegurança del cotxe és un de les despeses fixes que té qualsevol propietari d'un vehicle, ja que per llei és obligatori per a cobrir unes cobertures mínimes en cas d'accident. Existeixen diferents opcions a l'hora de contractar la teva assegurança de cotxe. Cada tipus de pòlissa disposa d'una cobertura major o menor i unes garanties concretes, la qual cosa suposa també un canvi en les quotes que es pagaran. Les modalitats més comunes són les següents:

 

  • A tercers: es tracta de la més bàsica. Inclou les cobertures mínimes que s'exigeixen per llei per a circular per les carreteres del nostre país.
  • A tercers ampliat: en aquest cas, es milloren les cobertures mínimes amb algunes garanties addicionals, com poden ser els casos de robatori, trencament de llunes o incendis.
  • A tot risc: aquesta és la modalitat més completa a l'hora d'assegurar el teu vehicle, ja que cobreix tant els danys que es puguin ocasionar a tercers com els propis.
  • A tot risc amb franquícia: similar a l'anterior, encara que en aquest cas serà el prenedor de la pòlissa qui assumeixi part de l'import en cas d'accident. Això permet que la prima sigui una mica inferior a la modalitat anterior.

 

La importància d'un bon assessorament

La modalitat d'assegurança, el nostre perfil com a conductor o les característiques del cotxe són només alguns dels factors que les asseguradores tindran en compte a l'hora de decidir el preu de la pòlissa. Però hi ha molts altres serveis i cobertures que les companyies tenen en compte i que poden suposar un sobrecost o una reducció del nostre grau de protecció.

Per això, és aconsellable que la contractació d'una pòlissa d'assegurança per al nostre vehicle sigui a través d'un especialista independent, que ens orienti i busqui l'opció que s'ajusti a les nostres circumstàncies i necessitats.

 

Avantatges de contractar l'assegurança del teu cotxe a través d'una corredoria d'assegurances com Medicorasse

  • Atenció personalitzada amb un expert en assegurances de vehicles, ja sigui telefònicament, presencial o telemàticament.
  • Assessorament independent. Donem consells clars i objectius tant dels avantatges com les limitacions de cada pòlissa de les diferents companyies, de manera que, com a client, disposis de tota la informació abans de prendre una decisió.
  • Accés a una àmplia oferta d'assegurances amb diferents companyies. Medicorasse treballa amb les companyies líders i disposem de condicions exclusives.
  • Estalvi de temps. Ens encarreguem de realitzar totes les comparacions per a aconseguir la millor opció.
  • Gestió integral de sinistres: en cas d'accident, disposem d'un departament de sinistres propi que t'assessoren de la manera en què has de declarar el sinistre, s'encarregarà de tots els tràmits i gestions i et representarà davant les companyies.
  • Assessorament assegurador continu. Estem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir respecte a l'assegurança d'automòbil, així com per a qualsevol altra mena d'assegurances.
  • Revisió gratuïta d'assegurances: com a client de Medicorasse, revisem gratuïtament totes les teves assegurances. Verifiquem que els teus riscos actuals continuen coberts i optimitzem les teves cobertures a les necessitats del moment, evitant duplicitats i sobrecostos.

 

Com contractar la teva assegurança d'automòbil amb Medicorasse

Si estàs interessat a contractar una assegurança d'automòbil, sol·licita més informació sense compromís a través del següent formulari i un assessor expert t'assessorarà i et guiarà per a contractar l'assegurança que millor s'adapti a les teves necessitats.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

 

Comparteix-ho: