Actualitat Medicorasse

Gaudeix de la tranquil·litat d’estar ben protegit: revisa les teves assegurances

En ocasions desconeixem les possibilitats que ens ofereix el món assegurador

Saps tot el que et cobreix la teva pòlissa de l’assegurança de llar o si la teva assegurança de salut té cobertura dental? Coneixes que algunes assegurances de vida exclouen la defunció durant la pràctica d'esports de risc o que hi ha assegurances d’accidents que et cobreixen en el cas d’una invalidesa total, parcial o permanent? La teva assegurança de vida, de la llar o del cotxe, entre d’altres, poden oferir tota classe de cobertures que et poden venir molt bé i que ni tan sols sabies que existien. Això pot provocar que per desconeixement et facis càrrec de sinistres que en realitat hauria d'assumir la companyia asseguradora o, per contra, que existeixin circumstàncies que dónes per fet que solucionarà la teva assegurança i no és del tot així. L'abast de les cobertures dependrà de cada companyia i del tipus d'assegurança que tens contractada.

 

És en aquest context que caldria garantir les nostres cobertures i revisar què és el que, en cas de necessitar-ho, ens cobreixen.  Per a saber les assegurances que tenim contractades podem sol·licitar l’ajuda del mediador d'assegurances, sempre que l’hàgim contractat, qui ha de facilitar als seus clients la informació que requereixin i orientar-los sobre les assegurances que més els convenen en funció de les seves necessitats. És per això que des de Medicorasse aportem la informació i l'orientació que l’assegurat es mereix:

 

  • Posem a la teva disposició un assessor personal expert
  • Avaluem de forma detallada les teves cobertures i necessitats
  • Optimitzem el teu pressupost en assegurances
  • Et presentem una proposta integral de protecció adaptada a les teves necessitats
  • Revisem periòdicament els seus riscos i les cobertures de les pòlisses
  • Defensen sempre els interessos del client
  • Servei gratuït i sense compromís

 

Des de Medicorasse, la corredoria d’assegurances del Grup Med, posem al teu abast un equip d’assessors que, de forma gratuïta, t’ajudaran a triar l’opció més adient a les teves necessitats personals. En cas que estiguis interessat en rebre més informació de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

 

MEDICORASSE, Correduría de Seguros del C.M.B, SAU. NIF A-59498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

 

Comparteix-ho: