Actualitat Medicorasse

14 de maig: Feliç Dia de l'Assegurança!

Medicorasse

El 14 de maig és una data molt important pel sector assegurador, ja que en aquesta data de l’any 1908 es promulga al nostre país la primera llei general asseguradora. Si bé les assegurances existeixen com a terme des de fa molt temps, no han tingut una regularització especial fins al segle passat.

A més, en aquest mateix dia, però de 1946, es van reunir per primera vegada a Nova York un grup d'empresaris asseguradors que van crear la Conferència Hemisfèrica d'Assegurances. Buscaven, després de la II Guerra Mundial, intercanviar impressions, coneixements i experiències per a poder continuar avançant i millorant en el sector assegurador.

El dia de l’assegurança ens permet recordar la seva importància per a protegir el que més volem. I no només béns materials com un cotxe, una casa o la nostra empresa, sinó també a la nostra família, les nostres mascotes i a nosaltres mateixos. Són molts els riscos als quals estan exposades les propietats i pertinences i, sobretot, les persones. Les opcions són molt variades i les assegurances ens ajuden a reduir el cost o l'efecte dels danys i ens aporten, sobretot, seguretat i tranquil•litat en saber-nos protegits. 

 

Comparteix-ho: