Actualitat Medicorasse

Gaudeix de les vacances amb la tranquil·litat d'estar ben protegit

Medicorasse

Arriba l'estiu i, per a la majoria, un moment molt esperat de l'any: les vacances. Hi ha qui prefereix anar a la platja, altres a la muntanya, fer un viatge a l'estranger o gaudir de casa nostra o la segona residència. Però sigui quina sigui la destinació, el que és comú a tots és que volem estar tranquils i evitar qualsevol incident que ens pugui condicionar les merescudes vacances.

A l'hora de fer la planificació, a part de considerar el tipus de transport, l'allotjament, les vacunes o la ruta a fer, és important tenir en compte quines assegurances i cobertures es poden necessitar. Una bona assegurança no només et donarà cobertura, sinó que et suposarà prestacions afegides en cas de possibles imprevistos. Coneix alguns aspectes sobre aquest tema i, sobretot, decideix en conseqüència quines necessites.

 

Assegurança de llar

Amb l'arribada de les vacances, és molt probables que deixem el nostre habitatge habitual deshabitat durant un període prolongat de temps i incrementin les probabilitats de robatori. Com a propietaris recomanem per una banda, prendre mesures de prevenció com tenir una alarma, protegir els accessos a l'habitatge, utilitzar temporitzadors de llum o no dir a terceres persones que no serem a casa durant el període estival. D’altra banda, hem d'estar ben protegits en cas que es produeixi un robatori i tenir l'assegurança adequada en l'àmbit de cobertures, especialment pel que fa al contingut.

En cas que no marxem de vacances, és igual d'important revisar les cobertures de les nostra assegurança de llar en termes d'assistència a la llar i reparacions doncs en cas de tenir alguna avaria i no tenir cobertura pot ser difícil trobar algú que ens la pugui solucionar.

 

Assegurança de cotxe

Probablement el cotxe és dels mitjans de transport que més fem servir en el període vacacional. Ja sigui per fer una ruta multidestí com per anar a un lloc concret o fer desplaçaments curts. Sigui quin sigui l'ús que en fem servir, hi ha una sèrie de factors que has de tenir en compte perquè els viatges siguin segurs. De la mateixa manera que abans d'emprendre un viatge revisem l'oli, la bateria o l'estat de les rodes, hauríem de revisar les cobertures de l'assegurança del cotxe, veure en quines condicions s'apliquen, si s'adapten a les nostres necessitats i ampliar-les en cas que sigui necessari. A l'hora de revisar la pòlissa hem de valorar els problemes que ens pot solucionar una assegurança amb més cobertures. A continuació et mostrem les principals cobertures a revisar abans d'anar de vacances:

Cobertura del conductor: si es produeix un accident greu, cobreix els danys del conductor si n’és el responsable i el protegeix en cas d'invalidesa temporal o permanent.

Cobertura del segon conductor: si fem un viatge llarg amb algú probablement hi hagi intercanvi de mans al volant per descansar. És recomanable incloure a l'assegurança a totes les persones que viatgen amb tu i tinguin carnet, encara que no estigui previst que hagin de conduir. En cas de que un conductor ocasional estigui al volant i es produeixi un accident, pot ser que les companyies no es facin càrrec dels danys.

Cobertura de robatori: al període d'estiu augmenten molt els robatoris. Revisa que la teva pòlissa et protegeixi davant d'un robatori i dels possibles danys produïts per aquest.

Cobertura d’assistència en carretera: és la cobertura més important a tenir en compte quan viatgem en cotxe durant les vacances. Revisa la teva pòlissa i analitza bé les cobertures perquè de vegades són mínimes i et poden condicionar les vacances o generar despeses imprevistes. En cas de dubte és recomanable ampliar-les i viatjar tranquil.

Cobertura de cotxe de substitució: és imprescindible tenir aquesta cobertura en cas d'anar de vacances amb el nostre vehicle. Consulta les condicions de la pòlissa i la cobertura que s'adapti a les teves possibles necessitats.

 

Assegurança de viatge

La pòlissa de l'assegurança de viatge és la que inclou un major ventall de cobertures i la més recomanable si anem a l'estranger. Com en totes les assegurances, és important revisar les cobertures que ofereix i les seves condicions per trobar la que millor s'adapti a les nostres necessitats. Entre les múltiples cobertures que pot oferir a l'assegurança d'assistència en viatge, en destaquem:

Cobertura d’assistència mèdica: en cas de malaltia o accident durant un viatge, una bona cobertura d'assistència mèdica ens garantirà una bona atenció mèdica i ens pots estalviar molts diners. A més, també és important està cobert pel que fa a necessitar transport al centre sanitari més adequat o inclús la repatriació si fos necessari.

Cobertura de cancel·lació o interrupció de viatge: ens protegeix si hi ha algun imprevist abans o durant el viatge que no ens permeti gaudir-lo total o parcialment. Recomanem aquelles assegurances que incloguin el nombre més gran de causes que permetin la cancel·lació o interrupció del viatge i reemborsament dels diners i estalvi de penalitzacions.

Cobertura de pèrdua d'equipatge: aquesta cobertura et protegeix en cas que hi hagi una pèrdua o demora en la recepció de l'equipatge, un fet molt habitual en períodes de vacances.

Cobertura d’accidents: és una cobertura essencial a valorar doncs a més de donar-te l'assistència mèdica necessària t'indemnitza en cas de tenir conseqüències permanents i defunció.

Cobertura de responsabilitat civil privada: et protegeix davant d'accions involuntàries que ocasionin reclamacions de tercers. Per exemple, si estem en un hotel i ens oblidem la planxa del cabell encesa i aquesta ocasiona un dany en la catifa o el llit i l'hotel ens reclama els danys,l'assegurança ens protegeix.

 

És important revisar les assegurances i adaptar-les a les necessitats que tenim. L’equip de Medicorasse està a la teva disposició per a fer una bona planificació de les cobertures perquè puguis gaudir d’unes vacances ben protegit. Sol•licita més informació sense compromís omplint el següent formulari

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

 

Comparteix-ho: