Actualitat Medicorasse

Medicorasse, el Col·legi Oficial de Metges de Saragossa i la corredoria Mendivil signen un conveni per reforçar el servei d’assegurances dels metges

Medicorasse

  • Ambdues corredories, que compten amb una àmplia trajectòria en el sector assegurador i sanitari, a més de ser expertes en Responsabilitat Civil Professional, disposen d’un equip de més de 90 professionals que donen servei a més de 40.000 col·legiats i també a professionals de la salut en les principals ciutats d'Espanya. 
  • Fruit d'aquest acord, els col·legiats del COMZ tindran a la seva disposició una oferta de productes especials, tant per a l’activitat professional com per a la protecció familiar i personal, amb unes condicions avantatjoses. 

 

Davant la necessitat de protecció, suport i orientació que la professió mèdica requereix, Medicorasse, la corredoria d’assegurances del Grup Med, Mendivil, corredoria especialitzada en col·lectius,  i el Col·legi Oficial de Metges de Saragossa (COMZ) han signat un acord per posar a la disposició de la col·legiació de Saragossa un nou servei d’assessorament integral en matèria d'assegurances.

Des d'aquest moment, tots els col·legiats del Col·legi Oficial de Metges de Saragossa (COMZ) comptaran amb un equip d'assessors personals que els oferirà una atenció diferenciada, exclusiva i completament personalitzada en tot el referent al sector assegurador, així com uns mecanismes d'actuació immediata, tant en les cobertures de l'activitat professional com en les de protecció familiar. A més, el col"legiat disposarà del suport d’un equip de sinistres especialitzat que  s’encarrega de gestionar i resoldre els incidents de manera àgil i eficaç defensant sempre els interessos dels col"legiats. Entre els serveis més destacats es troben l'assegurança d'agressions i les noves cobertures nascudes a conseqüència de la crisi de la COVID-19. 

Aquest nou servei que s’ofereix des del COMZ reforçarà l'assessorament sobre l'assegurança de Responsabilitat Civil, que afecta una gran part de la col·legiació, i gestionarà i facilitarà de manera personalitzada  els tràmits de la resta d'assegurances del Col"legi.  Així mateix, ambdues corredories  tenen previst constituir en els pròxims mesos una nova corredoria creada específicament per a la gestió de totes les assegurances del Col·legi de Metges de Saragossa.

Comparteix-ho: